HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante paneelgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Transparante paneelgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Transparante paneelgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

 

“John van Zweden Wonen is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende raamdecoratie.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Transparante paneelgordijnen voor subtiele lichtfiltering

Een mooi licht in huis krijg je met transparante gordijnen. En dus ook met deze transparante paneelgordijnen. Imposant van afmeting zijn ze geschikt voor grote ramen en schuifpuien. Wij werken ze zorgvuldig voor je af, geheel naar jouw wens zodat ze perfect passen bij jouw interieur. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn met paneelgordijnen? Bezoek dan onze woonwinkel in Den Haag: John van Zweden Wonen.

Mate van transparantie

Niet alle transparante paneelgordijnen laten evenveel licht door. Dat is afhankelijk van de openingsfactor. In onze woonwinkel vind je transparante gordijnstoffen voor de paneelgordijnen met een openingsfactor van 1% tot 5%. Hoe hoger de factor, hoe transparanter de stof. Wat dit in het echt betekent, moet je eigenlijk zelf zien. En dat kan, in onze woonwinkel in Den Haag hebben we de verschillende gordijnstoffen zodat je ze zelf kunt zien en goed kan vergelijken.

Zo maak je paneelgordijnen schoon

Paneelgordijnen schoonmaken is meestal een simpel klusje. Zeker als je een paneelgordijn hebt met een vuilafstotende coating. Echt schoonmaken is dan vaak niet eens nodig. Heb je een gordijnstof zonder coating? Dan maak je het voorzichtig schoon met een droge doek of zachte borstel. Zit er een vlek op het gordijn? Ga dan niet zelf aan de slag met schoonmaakmiddelen maar vraag ons om advies.

Mooie combinaties met paneelgordijnen

Hoe mooi transparante paneelgordijnen ook zijn, ’s avonds bieden ze je geen privacy. Maar dat is geen enkel probleem; combineer ze gewoon met een ander raamproduct en je hebt een mooie combinatie die jouw interieur extra sfeer en stijl geeft! De combinaties die je kunt maken met paneelgordijnen zijn met jaloezieën of rolgordijnen. Voor de rolgordijnen zijn dezelfde stoffen beschikbaar als voor de paneelgordijnen, je kunt dan een mooie combinatie kiezen van transparant met verduisterend. En de houten jaloezieën zijn van hetzelfde merk als de houten designlatjes die op de panelen aangebracht kunnen worden. Zo kun je een bijzondere combinatie creëren!

Passend bij jouw woonstijl

Het paneelgordijn kan dus geheel naar jouw smaak afgewerkt worden. Zo zorgen we ervoor dat het helemaal passend is bij jouw woonstijl. Er is daarvoor keuze uit verschillende stofsoorten, kleuren en dessins. En weet je dat je ook per paneel kunt variëren in de dikte van de gordijnstof? Neem bijvoorbeeld een vlak van verduisterende gordijnstof op ooghoogte of wissel de kleuren in een paneel. En houd je wel van een strakke look? Laat dan latjes op de panelen monteren. Dat kan in aluminium of hout en de hoogte waarop je ze laat aanbrengen, is geheel naar jouw smaak.

Persoonlijk stylingsadvies bij paneelgordijnen

Vraag ons om persoonlijk stylingsadvies en ontdek of de paneelgordijnen ook mooi staan in jouw interieur. Ons team van stylisten staat al voor je klaar bij John van Zweden Wonen in Den Haag. En in onze woonwinkel vind je volop inspiratie en voorbeelden van de mogelijkheden en verschillende stoffen. Zien we je snel?

‘Waar service nog gewoon is’

Onze showroom

Interieuradvies