HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante plisségordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Transparante plisségordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

183

kleuren

Plisségordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“John van Zweden Wonen heeft ervaren adviseurs die echt tijd steken in goed interieuradvies.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Transparante plisségordijnen bij de woonwinkel in Den Haag

Mooi zacht licht is overal prettig; thuis, op kantoor of in je werkkamer. Met transparante plisségordijnen creëer je dat fijne, diffuse licht. En die mooie plissés vind je bij een van de grootste woonwinkels in Den Haag: John van Zweden Wonen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod en de gratis stylistenservice.

Smalle tot hele smalle plissés

De plisségordijnen zijn er met smalle tot hele smalle plissés, de gordijnplooien dus. Je kunt kiezen uit 32 mm en 20 mm. Die smalste plooien zijn geschikt voor ramen met een smalle glaslijst, zoals die bij draaikiepramen. De plissés zijn namelijk zo smal dat ze niet uitsteken en mooi opgaan in het raam. En die elegante uitstraling waar deze raamdecoratie zo om bekend staat? Dat komt ook door de smalle plissés!

Coating op plisségordijnen

De transparante plisségordijnen leveren we met een ruime keus aan coatings. Bijvoorbeeld de vuilafstotende coating waardoor die fijne plisségordijnen veel langer mooi blijven. Of de warmtewerende coating die ervoor zorgen dat het in huis langer koel blijft. Voorbeelden van de gordijnstoffen met deze coatings kun je altijd komen bekijken in onze woonwinkel.

Transparante plisségordijnen schoonmaken

Natuurlijk wil je de transparante plisségordijnen mooi houden. En dat kan heel goed. Zeker als je gekozen hebt voor die vuilafstotende coating. Zo nu en dan even voorzichtig afstoffen is dan eigenlijk al genoeg. Hebben jouw plissés geen coating en wil je ze toch eens wassen? Wees dan wel voorzichtig. Het kan als je maar goed op het wasvoorschrift let, of vraag ons om advies. En zijn jouw plisségordijnen elektrisch bedienbaar? Zorg dan dat de elektronica niet in aanraking komt met water!

Mooie combinaties met plisségordijnen

Overdag heb je met transparante plisségordijnen een mooi en zacht licht in huis, maar ’s avonds heb je er geen privacy mee. Gelukkig kun je dit raamproduct goed combineren met verduisterende gordijnen, gevoerde gordijnen of dikke overgordijnen. Hiermee heb je de gewenste privacy ’s avonds plus nog wat extra voordelen. Zoals een betere akoestiek in huis en veel meer sfeer. De combinaties met plisségordijnen zijn dus niet alleen functioneel, maar ook heel mooi!

Strak voor het raam

Door de plisségordijnen strak tegen het raam te monteren, blijven ze mooi hangen als je dat raam kantelt of als je ze in een dakraam plaatst. Dit kan heel goed met EasyClick. Een handig montagesysteem dat bevestigd wordt met klittenband zodat je niet hoeft te boren of te schroeven in de kozijnen. EasyClick is er in een vijftal RAL-kleuren zodat je het altijd mooi kunt laten opgaan in jouw interieur.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft John van Zweden een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialisten informeren je hier graag over.

Ook transparante plisségordijnen voor jouw ramen? Ga naar John van Zweden Wonen!

Wil jij ook transparante plisségordijnen voor jouw ramen? Dan ga je naar John van Zweden Wonen in Den Haag. In onze grote woonwinkel hebben we veel voorbeelden ter inspiratie en een team van interieurstylisten die je graag persoonlijk adviseren. Kom langs en laat je verrassen door het ruime aanbod en onze vakkundige service.

‘Waar service nog normaal is’

Onze showroom

Advies op maat