HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante rolgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Transparante rolgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Heel blij met het advies van John van Zweden Wonen. Mijn woonkamer is nu helemaal af!”

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Transparante rolgordijnen

Kies voor een mooi gefilterd licht in huis of op kantoor, met de transparante rolgordijnen uit onze woonwinkel. In onze showroom van 2.500 m2 vind je volop wooninspiratie, en dus ook de mooiste transparante rolgordijnen. Kom snel naar John van Zweden Wonen in Den Haag. Ons vakkundige team staat voor je klaar met persoonlijke service en gratis stylingsadvies.

Altijd maatwerk

Wij laten de rolgordijnen altijd op maat maken zodat ze perfect passen in jouw interieur. Door je te adviseren en het daarna zorgvuldig in te meten, weet je zeker dat het eindresultaat helemaal naar wens zal zijn. Bovendien is er ook veel keus is soort afwerking; zo creëer je bij ons dus het rolgordijn dat past bij jouw smaak en woonstijl.

Sfeervolle of stoere rolgordijnen?

Met sfeervolle of stoere details en de functies die jij uitkiest, laten wij voor jou de transparante rolgordijnen afwerken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor strak aluminium of sfeervol hout in de onderlat, koof, cassette en het montageprofiel. En qua bediening heb je de keus uit elektrisch, via een app of gewoon met een koord. En komt het rolgordijn in een dakraam of een draaikiepraam? Dan kun je het ook met zijgeleiding laten monteren zodat het altijd strak voor je raam zit.

Combinaties met rolgordijnen

Transparante rolgordijnen zijn heel mooi, maar bieden ’s avonds natuurlijk geen privacy. Gelukkig kun je ze goed combineren, zoals met verduisterende raamproducten. Een rolgordijn matcht mooi met gordijnen. Kies dus een verduisterend gordijn, een gevoerd gordijn of een overgordijn dat past bij jouw rolgordijn en je hebt zowel maximale privacy als mooi gefilterd licht, een betere akoestiek en ook nog meer sfeer in je interieur!

Rolgordijnen en paneelgordijnen van dezelfde stof

Van dezelfde gordijnstof kun je zowel rolgordijnen als paneelgordijnen laten maken. Superhandig als je bijvoorbeeld een klein raam in de ruimte hebt met verder enkel hele grote ramen. Door van dezelfde gordijnstof je raamdecoratie te laten maken, ziet het er strak en verzorgd uit terwijl je raamproducten maximaal combineren met jouw woonstijl.

Vakmanschap, ook in transparante rolgordijnen

In onze woonwinkel staan kwaliteit en service voorop, en die leveren we met ons vakmanschap. Bij elk raamproduct, elk woonitem en dus ook bij de transparante rolgordijnen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs, laat je inspireren door de woontrends in onze showroom. We staan voor je klaar van maandag tot en met zaterdag.

‘Waar service nog gewoon is’

Meetservice