HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante vouwgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Transparante vouwgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Advies gekregen over vouwgordijnen. Direct alles op laten meten en een duidelijke offerte. Perfecte service.”

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Transparante vouwgordijnen voor sfeer in huis

Maak het sfeervol in huis met transparante vouwgordijnen. De mooie stoffen filteren het daglicht zacht en aangenaam. Kies nu de mooiste versie voor jouw interieur bij de woonwinkel in Den Haag: John van Zweden Wonen.

Transparant of blikdicht?

Een transparant vouwgordijn is niet altijd even transparant. Weving, stofdikte en een eventuele coating bepalen de mate van transparantie. Zo heb je daar dus variatie in; van heel transparant tot blikdicht. En al die varianten kun je in onze woonwinkel zelf komen bekijken zodat je kunt kiezen wat jij het mooiste vindt. Voor de avond is trouwens geen enkel transparant vouwgordijn dik genoeg om ook privacy te bieden. Daarvoor adviseren we je om ze te combineren met overgordijnen of verduisterende gordijnen. Een stijlvolle combinatie waarmee het op elk moment van de dag aangenaam en sfeervol in huis is.

Kwaliteit en service, bij John van Zweden Wonen

Mooie vouwgordijnen zijn op maat gemaakte vouwgordijnen. En die krijg je als je kiest voor onze woonwinkel. Wij garanderen je service; van persoonlijk stylingsadvies tot de zorgvuldig confectie van je vouwgordijn. Zoals met de afwerking die heel nauwgezet en met aandacht wordt gedaan. Bijvoorbeeld met de kleurgecoördineerde garens, geblindzoomde zijzoomen en plaatsing van de baleinen naar keuze. Ook de kwaliteit is gegarandeerd met de mooie stoffen en materialen van Toppoint in onze winkel John van Zweden Wonen. Zo is er veel keus in gordijnstof van dit hoogwaardige merk dat voor vouwgordijnen holle, aluminium baleinen gebruikt die heel kwalitatief en sterk zijn. Deze baleinen houden de gordijnstof mooi en strak, ook als het een XL-vouwgordijn is.

Persoonlijk stylingsadvies in transparante vouwgordijnen

Met persoonlijk stylingsadvies in onze woonwinkel vind je altijd de mooiste vouwgordijnen voor jouw interieur. Kom langs en laat je adviseren door onze ervaren, enthousiaste medewerkers en doe volop wooninspiratie op in onze grote showroom. Zien we je snel? We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

‘Waar service nog gewoon is’

Onze showroom

Screendoek

ook voor vouwgordijnen