HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen bij John van Zweden Wonen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Iso Plissé® gecombineerd met gordijnen zorgen voor sfeer en de juiste verduistering in mijn slaapkamer. Handig met het up-en-down systeem.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® heen loopt verduisteren ze volledig.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen, passen in elk raam

Verduisterende raamdecoratie die ook nog eens past in elk type raam? Dat kan als je kiest voor de verduisterende Iso Plissé® gordijnen. Die zijn er in elke kleur, met elk dessin en in uiteenlopende stofsoorten. En ook nog eens op maat te maken voor elk raam, zelfs als die een aparte vorm heeft of hele dunne glaslijsten. Kom naar John van Zweden Wonen in Den Haag voor persoonlijk interieuradvies en je ontdekt snel de vele mogelijkheden.

Voor elk raam op maat gemaakt

Wat voor raam je ook hebt, wij maken de verduisterende Iso Plissé® gordijnen voor jou op maat. Want alleen een raamproduct dat echt perfect past, kan ook een kamer verduisteren. En dat kan dus met deze Iso Plissé®, wat voor vorm jouw raam ook heeft en hoe smal de glaslijst ook is. De Iso Plissé® zijn er namelijk in drie plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. De smalste is daarmee geschikt voor bijvoorbeeld draaikiepramen of dakramen. En de Iso Plissé® gordijnen kunnen gemonteerd worden met EasyClick, een montagesysteem waarbij boren of schroeven niet meer nodig is. Bevestig je deze verduisterende raamdecoratie via EasyClick, dan weet je zeker dat er geen kiertje zonlicht meer langs komt. Precies zoals je verwacht bij een verduisterend raamproduct. Voorbeelden van de Iso Plissé® gordijnen en van EasyClick kun je altijd komen bekijken in onze grote woonwinkel.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft John van Zweden Wonen een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialisten informeren je hier graag over.

Combinaties met de verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen voor het raam zijn heel mooi, maar overdag houden ze al het daglicht tegen. Daarom adviseren we je om deze Iso Plissé® te combineren met bijvoorbeeld mooie in-betweens of met transparante gordijnen. Een sfeervolle combinatie die je helemaal naar wens kunt samenstellen. Of kies voor de uitvoering Day & Night. Daarin zitten twee stofsoorten al samen; een verduisterende en een transparante Iso Plissé®. Elk kan een raam bedekken zodat je voor overdag en voor ’s avonds een compleet raamproduct ineen hebt!

Ook bij dakramen en lichtkoepels

Zoek je verduisterende raamdecoratie voor een dakraam? Of voor een lichtkoepel? Laat je in onze showroom dan eens inspireren. Wij hebben verschillende mogelijkheden voor ramen die zo hoog zijn dat ze bijna onbereikbaar zijn of voor schuine ramen waarbij gewone raamdecoratie niet strak ervoor blijft zitten. Met het maatwerk dat wij leveren, zorgen we ervoor dat je ook voor dat soort ramen passende raamdecoratie hebt. Door het te monteren met zijgeleiding of EasyClick. En door ze bijvoorbeeld elektrisch bedienbaar te maken. Wij weten wat mogelijk is, en we helpen jou om de beste oplossing voor jouw interieur te vinden.

Zo maak je verduisterende Iso Plissé® gordijnen schoon

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn gemaakt van een stofwerende gordijnstof. Het schoonmaken ervan is daardoor vrij gemakkelijk. Je hoeft ze enkel even af te borstelen, daarmee houd je ze heel lang mooi. In enkele gevallen kunnen ze ook schoongemaakt worden met een vochtige doek of zelfs gewassen worden. Let dan wel altijd goed op als ze ook elektrisch bedienbaar zijn! Wij vertellen je altijd vooraf hoe je de raamdecoratie goed en veilig kunt schoonmaken en heb je daarover vragen? Stel ze ons gerust!

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Voor gratis interieurstyling ben je altijd welkom in onze woonwinkel John van Zweden Wonen. Wij staan daar voor je klaar met een team echte vakmensen, en van advies tot en met inmeten en montage kunnen we het voor je regelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van verduisterende Iso Plissé® gordijnen in jouw interieur? Dan zien we je graag binnenkort in Den Haag!

‘Waar service nog gewoon is’

Maatwerk advies

Meten aan huis