HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Verduisterende gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

1250

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Mijn gordijnen verduisteren écht 100% dankzij de black-out voering. Bij John van Zweden Wonen heb ik heel goed advies gekregen!”

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Verduisterende en gevoerde gordijnen bij John van Zweden Wonen

Maak de ruimte echt donker met verduisterende gordijnen. Daarvoor hebben wij meer dan 1.000 verduisterende gordijnstoffen. En kun je daar niet jouw favoriete gordijn in vinden? Dan hebben we nog veel meer gewone gordijnen die we kunnen voeren. Zo maken we alsnog jouw gordijnen verduisterend. Ontdek snel het ruime aanbod en onze persoonlijke service, bij John van Zweden Wonen. De woonwinkel in Den Haag.

Gevoerde gordijnen kunnen ook verduisteren

Wat nu als de verduisterende gordijnstoffen in onze collectie toch niet naar je zin zijn? Geen probleem; dan kies je een andere gordijnstof. Want zolang dat geen transparante of semi-transparante gordijnen zijn, kunnen wij ze voor je laten voeren. En met de juiste voeringstof worden ze dan alsnog verduisterend. Wij hebben een aantal voeringstoffen voor gordijnen die deels tot maximaal verduisteren:
• Basic verduisteringstof: beschermt de gordijnstof
• Molton verduisteringstof: biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft gordijnen een royale uitstraling
• Dimout verduisteringstof: deze soepele voeringstof verduistert grotendeels
• Blackout verduisteringstof: een voeringstof die maximale verduistering biedt

Verduisterende gordijnen in de juiste plooi

Veel verduisterende en gevoerde gordijnen zijn behoorlijk zwaar doordat de stof of het hele stofpakket dikker is. Maar dat betekent niet dat je geen mooie gordijnplooi kunt kiezen. De enkele plooi, de driedubbele plooi en de Wave-plooi zijn eigenlijk altijd wel mogelijk. Voor advies op maat kom je het beste bij ons langs, dan bespreken we jouw wensen en laten we je de mogelijkheden in gordijnplooien zien. En wil je de verduisterende gordijnen combineren met een in-between of transparant gordijn? Dan letten we er natuurlijk op dat ook daarin dezelfde gordijnplooi komt.

Veel voordelen met verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen bieden veel voordelen. Natuurlijk zijn ze perfect om het donker te maken in huis als jij dat wil, dat spreekt voor zich. Maar ze zijn ook geluiddempend doordat ze vaak wat dikker zijn. De akoestiek wordt met deze gordijnen dus snel veel beter in huis. Ook zorgt die dikkere stof ervoor dat ze goed isoleren. Deze voordelen gelden trouwens ook voor gevoerde gordijnen, maar die hebben nog een extra voordeel; door de voeringstof verkleuren gevoerde gordijnen niet snel door het zonlicht en blijven ze langer mooi.

Veel keus en persoonlijk advies in onze grote woonwinkel in Den Haag

De mooiste verduisterende gordijnen voor jouw huis? Die vind je met ons persoonlijk advies. Onze woonwinkel is een van de grootste in Nederland. Kom dus snel naar Den Haag voor een bezoek aan John van Zweden Wonen en laat je verrassen en inspireren door ons aanbod. Met een deskundig team staan we voor je klaar om je te helpen van advies tot en met montage. Zien we je snel?

Waar service nog gewoon is’

Onze showroom

Advies op maat