HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende plisségordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Verduisterende plisségordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“De plisségordijnen zijn echt perfect in mijn driehoekige ramen. Goed advies en thuis op laten meten.”

‘’Heb je afwijkende ramen, qua vorm. Wij komen gratis bij je thuis opmeten zodat de plisségordijnen zeker goed passen.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Verduisterende plisségordijnen voor elk raam

Verduisterende plisségordijnen passen overal; in elk soort raam en op elke locatie. Wil je dat het echt donker wordt als jij dat wenst? Dan moet je eens de verduisterende plisségordijnen komen bekijken bij John van Zweden Wonen in Den Haag.

Verduisterende + Transparante plisségordijnen ineen

Met verduisterende plisségordijnen wordt het in huis lekker donker, maar voor overdag is dat niet altijd ideaal. Dan wil je een raamdecoratie die het licht mooi doorlaat. En dat kan, als je kiest voor de slimme Day & Night plisségordijnen. Dan heb je raamdecoratie met daarin een verduisterend en een transparant plisségordijn. Elk groot genoeg om het gehele raam te bedekken. Dat is handig en heel mooi! Wil je liever twee verschillende soorten raamproducten, zoals een plissé met een gordijn? Combineer het dan. Verduisterende plisségordijnen staan heel goed met transparante gordijnen en in-betweens. Wij helpen je graag een sfeervolle set raamdecoratie te creëren die perfect past bij jouw interieur.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft John van Zweden een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialisten informeren je hier graag over.

Smalle en hele smalle plooien

De plissés zijn er met smalle en heel smalle plooien; 20 of 32 mm. Die hele smalle plooi is geschikt voor smalle glaslijsten zoals die van draaikiepramen. Het gordijn past daar perfect in zonder dat de plooien uitsteken. Wil je het iets robuuster? Dan kan dat met de wat bredere plooi. En heb je nu nog geen idee? Dan kom je naar onze woonwinkel waar we je de verschillende varianten laten zien en je altijd zullen adviseren zodat ook jij de mooiste plisségordijnen uitzoekt voor jouw ruimte.

Voor (bijna) elke ruimte

Verduisterende plisségordijnen zijn mooi, veelzijdig en geschikt voor bijna elke ruimte. Van de woonkamer en slaapkamer tot het thuiskantoor of op de zaak, je kunt ze eigenlijk overal ophangen. Behalve in vochtige ruimtes. Daar hebben we weer andere raamdecoratie voor. Maar ben je op zoek naar passende en mooie raamdecoratie van hoge kwaliteit? Dan vind je die altijd bij ons.

Top-down, Bottom-up of een coating?

De plisségordijnen laten we maken zoals jij ze wilt. In een top-down uitvoering of juist bottom-up. Of een combinatie daarvan zodat je ze gemakkelijk midden in het kozijn kunt vastzetten terwijl het daglicht wel naar binnen kan schijnen. En wil je een coating? Dan hebben we daar ook veel keus in. Standaard zijn ze al voorzien van een stofwerende coating zodat ze lang mooi blijven. Maar er zijn ook gordijnstoffen voor de plissés met een vuilafstotende coating, een warmtewerende of een vlamvertragende coating.

Zo maak je de plisségordijnen schoon

Elk plisségordijn is eenvoudig schoon te maken dankzij die stofwerende coating, je hoeft ze vaak alleen maar zachtjes af te vegen. In enkele gevallen is het mogelijk om ze te wassen maar houd je dan wel aan het wasvoorschrift of vraag ons om advies. En zijn de plisségordijnen elektrisch bedienbaar, dan moet je natuurlijk goed uitkijken voordat je ze met water schoonmaakt.

Verduisterende plisségordijnen bij een van de grootste woonwinkels

Wij zijn een van de grootste woonwinkels waardoor je hier altijd volop inspiratie opdoet en altijd kunt slagen. Vind jouw verduisterende plisségordijnen bij John van Zweden Wonen in Den Haag, we helpen je met ons stylingsadvies en vakkundige team om het mooiste raamproduct te vinden dat past bij jouw interieur. Kom je snel langs? We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

‘Waar service nog gewoon is’

Met EasyClick