HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende rolgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Verduisterende rolgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Met de afstandsbediening van mijn elektrische rolgordijnen kan ik zelfs vanuit mijn bed mijn slaapkamer verduisteren.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Maak je kamer donker met verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen maken een kamer donker; ook ’s nachts terwijl je vlakbij straatverlichting woont of overdag als buiten de zon volop schijnt. Bij John van Zweden Wonen in Den Haag, een van de grootste woonwinkels, vind je de mooiste verduisterende gordijnstoffen voor jouw rolgordijnen. En met ons persoonlijke stylingsadvies zorgen we ervoor dat je de rolgordijnen kiest die perfect bij jouw interieur passen. Zien we je snel? We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en hebben gratis parkeerplekken voor de deur.

Verduisterende gordijnstoffen en slimme montage

Een verduisterende gordijnstof is handig, maar helpt niet veel als langs de zijkanten nog licht naar binnen kiert. Wij zorgen ervoor dat jij jouw kamer echt donker kan maken; met verduisterende rolgordijnen van uitstekende kwaliteit en door ze perfect in te meten en op maat te maken. En zoek je een rolgordijn voor een draaikiepraam of een dakraam? Dan adviseren we je zijgeleiding, een slimme montage voor rolgordijnen bij schuine ramen. Met het vakkundige team van John van Zweden Wonen weet je zeker dat het met jouw raamdecoratie helemaal goed komt!

Gordijnstoffen met extra eigenschappen

De verduisterende gordijnstoffen waarvan wij de rolgordijnen laten maken, hebben nog veel meer eigenschappen. Veel zijn voorzien van een extra coating zodat je de keus hebt uit isolerende gordijnstoffen, warmtewerende en vlamvertragende maar ook gordijnstoffen die vuilafstotend zijn. Vertel ons jouw woonwens en wij leveren je de juiste gordijnstof daarbij!

Combineer je rolgordijn

Met een verduisterend rolgordijn is het overdag wel heel donker in huis, of juist heel kaal voor de ramen. Combineer je rolgordijn daarom, met mooie in-betweens of transparante gordijnen. Je hebt dan je privacy voor de avond en een aangenaam zacht licht in huis overdag. Bovendien wordt directe inkijk met transparante gordijnen een stuk minder! De combinatie stem je natuurlijk helemaal af op jouw interieur. En vind je dat lastig? Weet dan dat wij je daar graag persoonlijk en gratis bij helpen met ons stylingsadvies.

Geluiddemping met rolgordijnen

Echoot het in jouw huis? Dan is er te weinig dempend materiaal. Raamdecoratie is een ideaal hulpmiddel om de akoestiek te verbeteren. Zeker als je een dubbele laag raamdecoratie kiest. Zoals rolgordijnen met gordijnen; dat staat dus niet alleen sfeervol, het maakt het ook veel aangenamer qua geluid in huis!

Verduisterende rolgordijnen bij John van Zweden Wonen, Den Haag

Ben jij op zoek naar verduisterende raamdecoratie? Kom dan naar onze woonwinkel, een van de grootste in Nederland. Hier vind je alles voor jouw interieur, zoals een kwalitatieve en brede collectie verduisterende rolgordijnen. Bij John van Zweden Wonen staan we voor je klaar met advies, kennis en natuurlijk een goede kop koffie. Kom je snel naar Den Haag?

 ‘Waar service nog gewoon is’

Advies op maat

Onze showroom