HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Verduisterende vouwgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Verduisterende vouwgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Voor een 100% verduistering heb ik mijn vouwgordijnen laten voeren. Perfect maatwerk en helemaal passend bij mijn slaapkamer.”

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

zonder voering

met voering

Sfeer en privacy met verduisterende vouwgordijnen

Met verduisterende vouwgordijnen heb je zowel sfeer als privacy in huis. En de mooiste van die vouwgordijnen voor jouw interieur vind je bij de woonwinkel van Den Haag: John van Zweden Wonen. Kom langs voor veel wooninspiratie en altijd persoonlijk stylingsadvies.

Vouwgordijnen: verduisterend of gevoerd

Voor verduisterende vouwgordijnen hebben we tal van verduisterende gordijnstoffen. Maar kies jij een gordijnstof die niet verduisterend is terwijl je dat wel zou willen? Dan kunnen we het ook laten voeren. Het gevoerde vouwgordijn is dan alsnog verduisterend en het blijft langer mooi omdat het zo ook beschermd is tegen het zonlicht. Vraag ons gerust om advies, we helpen je een mooie stof te kiezen en als het nodig is regelen we dat het ook gevoerd wordt. Daarbij letten we er altijd op dat de stoffen van dezelfde krimptolerantie zijn zodat je ze later altijd nog kunt schoonmaken of laten reinigen.

Combinaties met vouwgordijnen

Bij verduisterende vouwgordijnen is het mooi en slim als je ze combineert met een ander raamproduct van een transparante stof. Zodat je ook overdag kunt genieten van sfeer en een aangenaam licht doordat het gefilterd wordt door de gordijnstof. Mooie combinaties zijn bijvoorbeeld vouwgordijnen met gewone gordijnen zoals transparante gordijnen of in-betweens. Je hebt dan de privacy voor de avond plus een gordijn dat overdag inkijk hindert.

Details in de afwerking

Met veel details kun je vouwgordijnen naar wens laten afwerken. Zoals de bediening; dat kan handbediend met een mooie rvs ketting, of gemakkelijk via een elektrische bediening. Ook is een top-down uitvoering mogelijk zodat je het gordijn kunt vastzetten in de onderste helft van het kozijn. De uitstraling van het vouwgordijn, modern of landelijk, bepaal je door de plek waar je de baleinen laat bevestigen. En met geblindzoomde zijzoomen en garen op kleur geven we de vouwgordijnen een strakke en verzorgde finishing touch.

Vakmanschap in raamdecoratie bij John van Zweden Wonen

Met echt vakmanschap leveren wij altijd ook echt mooie raamdecoratie af. Kom langs bij John van Zweden Wonen waar service en persoonlijk advies de standaard is. Zo helpen we je aan raamdecoratie zoals vouwgordijnen die perfect passen bij jouw interieur en smaak. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en staan voor je klaar met een goede kop koffie.

‘Waar service nog gewoon is’

Onze showroom

Meetservice