HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Versus® gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Versus® gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Versus® gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

250

kleuren

Versus® is de kamerhoge oplossing die dimt en licht mooi kan filteren.

Versus® filtert en dimt, 2 raamproducten in 1!

'Kies je in-between stof, de plooibreedte en railkleur.'

Klantervaring

“De adviseuse bij John van Zweden Wonen heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Waar service nog gewoon is’

Versus®: het 2-in-1 wavegordijn

Is het lastig kiezen tussen een verduisterend of transparant gordijn? Dan kies je natuurlijk voor de Versus®! Dit unieke 2-in-1 wavegordijn is gemaakt van transparante gordijnstof met daarin verwerkt lamellen. Sfeervol en innovatief. En natuurlijk ook te verkrijgen bij een van de grootste woonwinkels van Nederland: John van Zweden Wonen in Den Haag!

Transparant & Verduisterend

Dit bijzondere Versus® gordijn is een innovatief nieuw raamproduct van Toppoint. Het in-between gordijn bevat in de stof lichtdichte lamellen. Daarmee heb je overdag mooi gefilterd licht in huis voor volop sfeer maar verander je het in een handomdraai naar een verduisterend gordijn. Die lamellen in de stof werken namelijk net zoals de bekende lamellen; met een ketting. Zo open je ze geheel, een beetje of je doet ze helemaal dicht. Precies zoals jij dat wil op dat moment.

De perfecte plooi

Perfect bestaat niet? Toch wel; de plooi van het Versus® gordijn heeft de perfecte plooi. Dit gordijn is gemaakt met de royale en stijlvolle Wave-plooi die altijd mooi strak hangt met een egale golving. De Versus® is een gordijn van Toppoint en wordt gemaakt van kamerhoge transparante gordijnstoffen. Je hebt daarin de keus uit 25 verschillende gordijnstoffen en zo’n 500 kleuren. Keus genoeg dus om het perfecte gordijn voor jouw interieur te vinden!

Pure innovatie

Wat opvalt bij dit nieuwe raamproduct is de techniek, dat is pure innovatie. Niet eerder was er een gordijn dat zowel kon verduisteren als licht doorlaten. Of een in-between gordijnstof waarin lichtdichte lamellen zijn verwerkt. De afwerking van dit innovatieve gordijn is ook heel doordacht. Zo zijn de lamellen lichtdicht en aan de onderzijde afgerond. Er zijn dus geen scherpe hoeken die de stof kunnen beschadigen. Een band met drukkers houdt de lamellen netjes op hun plek en die lamellen zijn er in twee kleuren: wit en grijs. Afhankelijk van de kleur van de gordijnstof wordt de meest passende lamelkleur gekozen. De lamellen zijn er in twee breedtematen: 89 en 127 mm. Die breedste maat heeft ook een bredere strook gordijnstof tussen de lamellen. Dit maakt de brede uitvoering een stuk robuuster. Het Versus® gordijn hangt aan een rail in wit, grijs of zwart.

Versus® gordijn, geschikt voor vochtige ruimtes en het kantoor

Het Versus® gordijn is heel veelzijdig. Zo kan het opgehangen worden in vochtige ruimtes, de keuken en badkamer dus. Maar ook is het heel geschikt voor op kantoor door de strakke uitstraling en de efficiëntie van zowel transparante als verduisterende gordijnstof ineen. En weet je dat je voor de Versus® ook een brandwerende gordijnstof kunt kiezen? Dit wordt vaak gevraagd voor bedrijfsruimtes en openbare ruimtes. Het Versus® gordijn kan daaraan voldoen dus zoek je iets voor een zakelijke of publieke omgeving? Laat het ons weten en we adviseren je welke transparante gordijnstoffen daarvoor geschikt zijn.

In 3 stappen kies je jouw Versus® gordijn:

1. Kies jouw favoriete in-between gordijnstof en kleur lamel uit de brede Toppoint-collectie
2. Kies de plooibreedte, 89 mm of 127 mm
3. Kies de rails voor jouw interieur
Vind je dat kiezen lastig? Geen nood, onze stylisten helpen je met gratis interieuradvies. Je weet dan zeker dat het Versus® gordijn van jouw keuze perfect past bij jouw woonstijl of bedrijfspand!

Enkel maatwerk

Het Versus® gordijn wordt altijd op maat gemaakt; onze coupeuses stellen het gordijn zorgvuldig samen volgens jouw wensen. En doordat dit raamproduct van het kwalitatieve merk Toppoint komt met bijpassende rails en lamellen, weten we zeker dat je nog lang kunt genieten van dit bijzondere gordijn.

Het 2-in-1 Versus® gordijn, bij John van Zweden Wonen

Dit nieuwe gordijn moet je echt zelf zien. En dat kan natuurlijk, bij John van Zweden Wonen in Den Haag. Kom langs, de koffie met wat lekkers staat voor je klaar en in onze woonwinkel is volop wooninspiratie zodat je zelf kunt zien waar dit goed bij combineert. Kom je daar niet zelf uit? Dan helpen wij je met gratis en persoonlijke interieurstyling.