HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen

bij John van Zweden in Den Haag

Vouwgordijnen

bij John van Zweden in Den Haag

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Bij John van Zweden Wonen ben ik uitgebreid geadviseerd over mijn totaalinrichting. De gekozen kleuren en modellen werden goed toegelicht zodat ik met een goed gevoel een keuze kon maken.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Vouwgordijnen bij John van Zweden Wonen – Den Haag

Wat voor een interieur jij ook hebt, je vindt altijd mooie en bijpassende vouwgordijnen in onze woonwinkel. Met een showroom van 2.500 m2 zijn we een van de grootste in Nederland met niet alleen veel raamdecoratie maar ook maximale wooninspiratie. Kom dus langs bij John van Zweden Wonen in Den Haag, we staan voor je klaar met persoonlijk stylingsadvies!

Transparante of verduisterende vouwgordijnen

In onze woonwinkel hebben we zowel transparante als verduisterende vouwgordijnen. In beide varianten hebben we veel keus; wel meer dan 1.500 stoffen, kleuren en dessins. Bovendien kunnen de vouwgordijnen in de gewone als in de top-down uitvoering gemaakt worden; de gordijnen kunnen dan in de onderste helft van het raamkozijn vastgezet worden. Hier vind je dus altijd het vouwgordijn voor jouw interieur. En vind je het lastig om een keus te maken? Dan zijn wij er om je te helpen; met advies en veel voorbeelden.

Zo combineer je vouwgordijnen

Vouwgordijnen kun je goed combineren met gordijnen of in-betweens. Het hangt ervan af welk type vouwgordijn je kiest. Een verduisterend vouwgordijn samen met een in-between of transparant gordijn is een mooie en slimme combinatie terwijl je bij een transparant vouwgordijn natuurlijk beter een gevoerd of verduisterend gordijn kiest. Zo heb je altijd mooi gefilterd licht overdag en de gewenste privacy in de avond. En die gordijnen? Daarin heb je bij onze woonwinkel in Den Haag ook heel veel keus. Kom langs en stel de mooiste combinatie samen voor jouw interieur.

Gevoerde vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen we ook laten voeren. En dat is wel zo handig als je van een gewone gordijnstof een verduisterend vouwgordijn wil maken of als je de vouwgordijnen aan de zonnige kant van je huis gaat ophangen. De voeringstof beschermt namelijk ook tegen het zonlicht waardoor de stof niet snel zal verbleken. Wil jij ook gevoerde vouwgordijnen? Wij laten dan de juiste voeringstof in de vouwgordijnen aanbrengen waarbij we ervoor zorgen dat ze goed en makkelijk bedienbaar blijven.

‘Waar service nog gewoon is’

Een moderne of landelijke stijl?

Kenmerkend bij vouwgordijnen zijn de baleinen, die zijn nodig om de vouwgordijnen op te kunnen halen. Deze kunnen op twee plekken bevestigd worden; aan de voorzijde of aan de achterzijde van de gordijnen. Afhankelijk van waar ze geplaatst worden, krijgt het vouwgordijn een bepaalde uitstraling. Baleinen aan de voorzijde van de gordijnstof geeft het geheel een moderne look terwijl met plaatsing aan de achterzijde de raamdecoratie er landelijker uitziet.

XL-vouwgordijnen

De vouwgordijnen uit onze woonwinkel zijn van uitstekende kwaliteit door onder andere de solide techniek die gebruikt is voor deze raamdecoratie. En juist daardoor zijn ze ook heel geschikt voor grote ramen. Deze vouwgordijnen kunnen gemaakt worden voor ramen tot 3,2 meter hoog en 5 meter breed. Een XL-vouwgordijn dus! Alle vouwgordijnen hebben baleinen van hol aluminium die heel licht maar ook heel sterk zijn en de gordijnstof daardoor mooi strak houden. De bediening kan via de hand met een stevige rvs-ketting, of elektrisch. Vooral bij de hele grote vouwgordijnen kan een elektrische bediening handiger zijn.

Kwaliteit in confectie

De confectie van de vouwgordijnen gebeurt altijd zorgvuldig. Elk vouwgordijn wordt met aandacht gemaakt waarbij ze er onder meer op letten dat de kleur van de garens afgestemd wordt op de stof. Ook worden de zijzoomen geblindzoomd voor een strakke en verzorgde afwerking.

Schoonmaken van vouwgordijnen

Vouwgordijnen schoonmaken is mogelijk, volg daarbij altijd de wasinstructies of onze aanwijzingen. Zorg dan wel dat je eerst de baleinen en verzwaringslat verwijdert. Is de gordijnstof schoongemaakt, dan hang je het weer terug met de baleinen en de verzwaringslat. Zo kan de stof mooi opdrogen in de juiste vorm.

Vouwgordijnen bij John van Zweden Wonen, Den Haag

Bij John van Zweden Wonen in Den Haag vind je altijd de vouwgordijnen voor jouw interieur. Wij helpen je de uitvoering te kiezen die past bij jouw smaak en woonstijl en laten het vervolgens door onze vakmensen nauwkeurig inmeten, zorgvuldig op maat maken en als je wil, ook netjes monteren. Maar kom eerst eens langs om te zien welke mooie vouwgordijnen we allemaal hebben. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en voor de deur zijn gratis parkeerplaatsen.