HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Inspiratie voor raamdecoratie bij MrWoon

Wil jij een uniek interieur dat bij jou past? Doe dan hier inspiratie voor raamdecoratie op! Want raamdecoratie is bepalend in het interieur, voor de sfeer en de inrichting. Het geeft warmte aan een kille kamer of is dat opvallende accent in de inrichting. En wie denkt dat raamdecoratie zich beperkt tot gordijnen heeft het mis. Van paneelgordijnen en jaloezieën tot vouwgordijnen en Duette® Shades, er is een ongekend grote keus in raamdecoratie en combinaties daarvan!

Raamdecoratie in de woonkamer

Een sombere kamer opfleuren met felgekleurde paneelgordijnen of een pittig accent toevoegen aan een vrij neutrale inrichting? Het kan allemaal met de juiste raamdecoratie. Overweeg voor de woonkamer eens de woontrends van 2018: colorblocking met felle kleuren of juist koele tinten blauw en zeegroen in combinatie met warme aardetinten. Of laat je inspireren door de duurzame trends. Kies voor de raamdecoratie in jouw woonkamer natuurlijke materialen. Denk daarbij aan vouwgordijnen van katoen, linnen of een mix van deze stoffen.

Combinaties van raamdecoratie in de slaapkamer

De slaapkamer is de plek waar je tot rust komt en waar je je in een fijne sfeer wilt kunnen terugtrekken. Zachte, rustige tinten zoals pastel en grijs maar ook warme materialen zijn dan een logische keuze voor de raamdecoratie in de slaapkamer. Zorg er hierbij wel voor dat je de juiste soorten raamdecoratie combineert. Hiermee kun je het geluid en ongewenst lichtinval buitensluiten wanneer jij dat wenst. Dit kan bijvoorbeeld met mooie transparante plisségordijnen in combinatie met gevoerde gordijnen. Maar denk ook eens aan verduisterende Duette® Shades samen met in-betweens.

Veel keuze in raamdecoratie voor de badkamer

De badkamer is een plek waarvan je wellicht niet wist dat je daarvoor ook de keuze hebt uit veel verschillende soorten raamdecoratie. Het moeten immers materialen zijn die geschikt zijn voor een vochtige ruimte. Gelukkig is daarin volop aanbod dus laat je inspireren voor de raamdecoratie in jouw badkamer! Zo kun je vouwgordijnen of duo-rolgordijnen laten maken met een vocht- en schimmelwerende stof. En ook de aluminium jaloezieën gaan niet roesten als je ze in de badkamer ophangt. Heb jij een badkamer met een raam in een afwijkende maat, dan kies je voor de Duette® Shades. Dat is een elegante raamdecoratie met honingraatstructuur die in elk type raam geplaatst kan worden.

Meer inspiratie en advies in raamdecoratie?

Al deze vormen van raamdecoratie zijn er in tal van stoffen, kleuren en dessins. Wil je meer inspiratie in raamdecoratie of een persoonlijk advies voor jouw interieur? Vraag dan een interieurspecialist om advies, dit kan geheel vrijblijvend tijdens een afspraak bij Vloerenbaas in Veldhoven.

Het gratis MrWoon magazine boordevol wooninspiratie

Bestel een exemplaar van ons nieuwste magazine

Gepubliceerd op: 15 januari 2018

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: