HIER TE KOOP

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen kunnen ook perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Iso Plissé® gordijnen, de raamdecoratie met honingraatstructuur

De Iso Plissé® vormen een luxe raamdecoratie. De uitstraling is door de bijzondere honingraatstructuur elegant te noemen en de vele toepassingen en voordelen maken het bovendien heel functioneel. Zo zijn ze warmtebesparend, geschikt voor ramen met bijzondere vormen en heel goed geschikt om ruimtes te verduisteren of licht subtiel te filteren. En je hebt de keuze uit vele kleuren en dessins. Ga naar de specialist bij jou in de buurt en laat je inspireren!

Energiebesparing tot 25%

De kenmerkende honingraatstructuur zorgt voor een uitstekende isolerende werking. Het houdt de warmte binnen of juist buiten de deur doordat binnenin dit product een stilstaande luchtlaag ontstaat. Dit kan een energiebesparing tot wel 25% opleveren.

Ideaal op de werkplek

Voor wie regelmatig thuis werkt of voor kantoor nog een goede en mooie raambekleding zoekt, is de Iso Plissé® gordijnen een uitstekende keus. Deze stoffen voldoen namelijk aan de EU-normen voor lichttransmissie; de hoeveelheid licht die door een raamdecoratie mag schijnen. Ofwel, de Iso Plissé® gordijnen zorgen voor voldoende licht op een werkplek zonder dat je last hebt van hinderlijke lichtinval in een beeldscherm.

Voor elk raam, ook in afwijkende vormen

Met heel veel verschillende soorten, zijn er ook heel veel verschillende mogelijkheden. En dus passen ze ook op veel soorten ramen. Of je nu een dakraam, lichtkoepel, draaikiepraam of bijzondere raamvorm hebt zoals een driehoek of slope, deze raamdecoratie is er heel geschikt voor. Heb jij thuis ook een raam in een afwijkende vorm? Vraag dan eens vrijblijvend advies aan jouw lokale specialist.

Gemak met de Iso Plissé® gordijnen

Vind jij vooral gemak heel belangrijk, dan stelt de Iso Plissé® gordijnen je zeker niet teleur. Zo kun je de bediening ervan precies zo regelen als jij het wilt; met een handgreep, kindveilig koord, een handige draaistang of bedieningsstok als ze hoog hangen en natuurlijk ook elektrisch. Hetzelfde geldt voor de montage; wil je geen gaten laten boren in de kozijnen dan worden ze geïnstalleerd met het EasyClick-systeem. En door het top-down /  bottom-up systeem kun je ze op elke plek van het raam schuiven, net waar jij het wilt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® hier tussen te plaatsen. Jouw Toppoint dealer informeert je hier graag over.

Iso Plissé® gordijnen met een mooi gordijn

De Iso Plissé® zijn in lichtdoorlatende tot verduisterende stoffen te bestellen. En wil je eigenlijk zowel een mooie lichtinval behouden maar ook voldoende privacy kunnen creëren? Dan combineer je gewoon met een mooi gordijn. Dit geeft het interieur ook nog eens een extra rijke uitstraling en maakt de akoestiek veel aangenamer.

Iso Plissé® gordijnen op maat laten maken

Ben jij op zoek naar mooie raambekleding voor jouw interieur? Of die past bij dat ene raam wat afwijkend van vorm is of juist heel erg groot? Dan is dit een aantrekkelijke optie. Ga eens naar jouw lokale specialist en vraag om meer informatie en een interieuradvies op maat. De specialist kan ook alle ramen inmeten zodat wij ze voor jou op maat maken.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon