HIER TE KOOP

Duorolgordijnen

bepaal snel de mate van inkijk

Duorolgordijnen

bepaal snel de mate van inkijk

1483

kleuren

Combineer eens donkere gordijnen met lichte muren.

Duo Rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst zien!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Duo-rolgordijnen creëren altijd de juiste sfeer

Duo-rolgordijnen zijn een uniek stylingselement voor elk interieur. Deze raamdecoratie combineert een transparante en niet-transparante stof zodat je altijd de juiste sfeer in jouw huis kunt creëren. Wat voor weer het ook is, hoeveel zonlicht er ook naar binnen schijnt of dat er juist behoefte is aan privacy, het kan allemaal. En gecombineerd met de overgordijnen zijn de duo-rolgordijnen een ware eye-catcher in elk huis.

Stof van duo-rolgordijnen

De stofstructuur van duo-rolgordijnen is zonder meer uniek te noemen. Het doek bestaat voor de helft uit transparante stofstroken en voor de andere helft uit dichte stofstroken. Door de opbouw van die verschillende stroken, regel je heel gemakkelijk zelf het licht en jouw privacy. Ideaal dus als je overdag wilt genieten van de natuurlijke lichtinval terwijl je ’s avonds geen inkijk in jouw huis wenst.

Op maat laten maken

Wat jouw interieurstijl ook is, als je de duo-rolgordijnen op maat laat maken dan passen ze altijd precies in de ruimte. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en materialen voor zowel de transparante als dichte stof. Wil je bijvoorbeeld een minimalistische look? Dan kies je voor een mooie basic kleur. Ben je juist meer een liefhebber van kleur in jouw huis? Dan laat je een mooie trendkleur in het duo-rolgordijn verwerken. En wie van gemakt houdt, kiest natuurlijk voor elektrisch bedienbare rolgordijnen. Ook zijn er veel opties mogelijk met het aanbrengen van onderlatten. Dit alles regelt de specialist bij jou in de buurt voor je. En wil je meer weten dan vertelt hij je ook alles over de verschillende mogelijkheden.

Extra effect met andere gordijnen

Alleen duo-rolgordijnen zijn al heel fraai om te zien, maar het kan om verschillende redenen slim zijn om ze te combineren met andere gordijnen. Bijvoorbeeld omdat je het gewoon mooi vindt; twee lagen raamdecoratie waarbij het duo-rolgordijn contrasteert met overgordijnen of juist stijlvol ton-sur-ton gecombineerd wordt. Maar ook omdat de gordijnen ervoor zorgen dat het geluid gedempt wordt en het interieur een extra rijke uitstraling krijgt.

Ontdek alles over duo-rolgordijnen bij jouw lokale specialist

Wil je meer weten over duo-rolgordijnen of ze eens zelf goed bekijken? Ga dan naar jouw lokale specialist. Hij heeft veel voorbeelden ter inspiratie en kan je advies op maat geven. En besluit je deze rolgordijnen aan te schaffen, dan meet hij ze in, maken wij ze op maat en worden ze door jouw specialist weer geïnstalleerd. Zodat jij er vervolgens heel lang van kunt genieten.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon