HIER TE KOOP

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Duette®Shades en Aluminium Jaloezieeën'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette® Shades.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven!

EasyClick is het meest vriendelijke systeem om te monteren binnen onze raamdecoratie collectie. Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn zonder te boren of schroeven. Het systeem bestaat uit een aluminium frame waarin een raamdecoratie product zoals een plissé, Duette®Shades of jaloezie geplaatst kan worden. Het frame wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband door ons op uw kozijn geplaatst. EasyClick is daarom de perfecte oplossing voor kunststof of aluminium kozijnen.

Het voordeel van EasyClick

EasyClick is de perfecte partner voor uw al uw kunststof kozijnen en is daarnaast eenvoudig te verwijderen. Wilt u de ramen gaan wassen? Dan haalt u het frame eenvoudig los; deze zit namelijk met een magneetband op uw kozijn bevestigd. Zo kunt u zonder enige hinder uw ramen wassen. Na het wassen, klikt u de EasyClick weer gemakkelijk en snel tegen het raam. Lees in dit blog over de ervaringen met EasyClick.

Plissé en Duette®Shades i.c.m. EasyClick

Het plissé model kunt u openen en sluiten door middel van een transparante handgreep. EasyClick voor Plissé en Duette®Shades is leverbaar in een aantal verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de plissé verkrijgen in top-down model. Bij deze uitvoering kunt u het systeem van bovenaf naar beneden openzetten of sluiten. Maar ook het top-down bottom-up model is mogelijk. Bij deze uitvoering kunt u het systeem zowel aan de bovenkant als aan de onderkant openzetten of sluiten. Hierdoor “zweeft” het stofpakket als het ware in het midden.

Eindeloos veel kleurcombinaties

Bij MrWoon raamdecoratie hanteren we een gevarieerd aanbod aan kleuren, zowel voor onze plissé als voor onze jaloezieën. U kunt uw plissé of jaloezie openen en sluiten door middel van een transparante handgreep. Het tuimelen van uw jaloezie kan door middel van een tuimelstang. EasyClick i.c.m. een aluminium jaloezie is mogelijk met 25 mm brede lamellen en kan daarnaast ook op een deur of schuin raam geplaatst worden.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon