HIER TE KOOP

Gordijnen

passen bij elk interieur

Gordijnen

passen bij elk interieur

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus®

Onze inspiratie blogs


Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Jouw interieur, onze passie

Inbetween Lana

Inbetween Lana

Shabby Velvet

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Kashmir

Piramide

Donegal

Monarch

Inbetween Royal

Marsa

Loux

Loux

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

Gordijnen, sfeervol én praktisch voor elk interieur

Sfeervolle gordijnen of juist iets voor het raam dat functioneel is? Kies gewoon voor allebei! Gordijnen bepalen immers de sfeer in het interieur, dempen geluid en isoleren warmte. En dus vind je mooie en praktische gordijnen bij onze specialisten. In bijzonder veel kleuren, dessins, materialen en voor elke ruimte in jouw huis. Eigenlijk moet je het gewoon zelf zien en voelen. Ga dus snel naar de specialist bij jou in de buurt.

Groot aanbod in gordijnstoffen

Zoveel huizen, zoveel smaken. Vandaar dat wij ook een ongekend groot aanbod hebben van meer dan 1.500 gordijnstoffen. Zoals prachtige in-betweens of juist dichte stoffen maar ook gordijnen van brandvertragend materiaal of linnen gordijnen voor een softe touch in een stoer interieur. Qua materiaal is er ook volop keuze; van grove matte structuren tot glanzende elegante stoffen. En wat jouw voorkeur ook heeft, de dessins zijn talrijk en prachtig ontworpen door internationale designers.

Geluiddempend

Heb jij een robuust interieur zoals betonnen vloeren, strakgestukte muren gecombineerd met hout en metaal? Dan heb je een prachtige woonomgeving, maar wel een die ook als klankkast zal werken. Om het geluid te dempen, kies je voor de juiste raamdecoratie. Zoals verduisterende gordijnen die ook gevoerd zijn. Of een combinatie van in-betweens met bijpassende overgordijnen. Zo creëer je niet alleen meer sfeer in huis, je zorgt ook meteen voor een aangename akoestiek.

Warmte-isolatie

Wist je dat tot wel 50% van de warmte in huis via de ramen kan verdwijnen? Gordijnen dragen dus niet alleen bij aan meer sfeer en een betere geluidsdemping in huis, ze hebben ook een gunstige invloed op de energierekening. Zeker als je grote ramen hebt die niet alleen veel lichtinval bieden maar ook warmteverlies veroorzaken. Met het toevoegen van een voering houd je de warmte binnenshuis en zomers juist buiten de deur.

Verduisterende gordijnen

Wil je niet wakker worden zodra het licht wordt? Kies dan voor verduisterende gordijnen in de slaapkamer en de kinderkamers. Sommige gordijnstoffen zijn van zichzelf al geheel verduisterend maar heb je jouw oog op een ander dessin of ander materiaal laten vallen, dan laat je ze gewoon verduisterend maken. Dit kan met vier verschillende verduisteringsmaterialen variërend van dun tot dik en van redelijk tot geheel verduisterend. Overigens kun je natuurlijk ook de gordijnen voor de woonkamer laten verduisteren. Bijvoorbeeld om het geluid extra te absorberen, warmte te isoleren of om inkijk te voorkomen.

Persoonlijk advies voor raamdecoratie in jouw huis

Welke decoratie je ook wenst, wij maken alles voor jou op maat. De lokale specialist helpt je graag een keuze te maken uit het gehele aanbod en geeft persoonlijk advies passend bij jullie smaak en interieur. En natuurlijk komt dan ook de confectietechniek aan bod; van een golvend Wave-gordijn met de bekende plooi voor een strak interieur tot ingeslagen ringen. De specialist meet de ramen bij jou thuis om de raamdecoratie later mooi passend op te hangen. Maak snel een afspraak bij de specialist bij jou in de buurt om zelf de ruime keuze aan stoffen te bekijken, vergelijken en natuurlijk voor persoonlijk advies van een echte expert.

 

Muze XL

Sharp Wave®

Marsa

Caliz

Inbetween Royal

Gardens

Lise

Perform

Piquet Small