HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

243

kleuren

Ik adviseer Scala aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Wij hebben bij De Greef stoffen in Helmond raamdecoratie laten maken en de service was top! Wij zijn er erg blij mee! Goede kwaliteit en na onderzoeken bij andere zaken ook nog eens goedkoper! Chantal Derikx”

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Aluminium jaloezieën voor elke ruimte

Bij De Greef stoffen in Helmond vind je de mooie en super praktische aluminium jaloezieën. Want welke ruimte in huis je er ook mee wilt aankleden, ze passen overal. In vochtige ruimtes en in elke interieur, in huis als op werkplekken. Bezoek onze winkel en zie zelf hoe mooi, strak en praktisch aluminium jaloezieën zijn!

Jaloezieën voor vochtige ruimtes

Het grootste voordeel van aluminium jaloezieën ten opzichte van de houten variant is natuurlijk hun vocht- en schimmelwerende eigenschappen. Vandaar dat je deze raamdecoratie ook prima in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer kunt ophangen. De lamellen zelf en het bovenprofiel zullen zelfs daar niet roesten of schimmelen want die zijn ook volledig van aluminium gemaakt.

Ingespannen of met EasyClick voor draaikiepramen

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor elke ruimte én voor bijna elke raamsituatie. Heb je thuis een draaikiepraam en zoek je daarvoor passende raamdecoratie? Dan zijn 25 mm aluminium jaloezieën een heel goede oplossing want ze worden ook voor deze ramen gemaakt. Met klemsteunen worden de jaloezieën op het raam bevestigd zodat ze niet kantelen zodra het draaikiepraam open gaat. En doordat boren niet nodig is, is het dus ideaal voor kunststof en aluminium kozijnen.

Voor privacy of filteren van licht

Zowel overdag als ’s-avonds kan invallend licht storend zijn op bijv. beeldschermen. Maar jaloezieën kunnen dit binnenvallende licht heel goed filteren zodat het wel aangenaam licht blijft in de ruimte zonder dat het zonlicht irriteert. En is juist privacy nodig tijdens een gesprek op het werk of ’s avonds thuis? Dan regel je dat ook heel gemakkelijk met jaloezieën.

Esthetisch en slim design met Toppoint Scala jaloezieën

De aluminium jaloezieën in ons assortiment zijn van het bekende merk Toppoint, de Scala jaloezie; perfect functionerende raambekleding in een heel esthetisch design. Elk onderdeel is slim doordacht en van aluminium gemaakt. Zo is het bovenprofiel gesloten zodat stof en vuil er niet bij kan en heeft het aan de achterzijde een ronding zodat de kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel minimaal is. Ook zijn er nergens dopjes aan de onderzijde waardoor de jaloezie strak op een vensterbank valt. De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne. Bovendien kunnen de 25 mm jaloezieën dankzij het handige EasyClick-systeem gemonteerd worden zonder boren of schroeven. Het fraaie aluminium frame wordt dan rechtstreeks tegen het kozijn geplaatst.

Verschillende breedtes

Deze complete, robuuste jaloezieën zijn tot op het kleinste detail afgewerkt en beschikbaar in heel veel kleuren en breedtes. Van 16 mm tot wel 70 mm breed zijn er lamellen beschikbaar. Wordt het met enkel aluminium jaloezieën voor het raam net te kil of te hol naar jouw smaak? Dan combineer je het met mooie transparante gordijnen voor een sfeervolle touch. De Scala aluminium jaloezieën is er tot wel 4 meter hoog. Wil je een aluminium jaloezie die breder is dan 4 meter? Kies dan voor de Scala XL7, deze is elektrisch en verkrijgbaar tot wel 7 meter.

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op uw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Aluminium jaloezieën, maatwerk door de vakman

Wat voor aluminium jaloezieën je ook wenst en met welke andere raamdecoratie je ze ook wilt combineren, je vindt het bij onze winkel in Helmond: De Greef. Wij geven je persoonlijk advies en laten de jaloezieën altijd op maat maken. Natuurlijk kunnen wij ook het inmeten en plaatsen voor je uit handen nemen. Graag tot ziens!

Jouw interieur, onze passie