HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Wij hebben bij De Greef stoffen in Helmond raamdecoratie laten maken en de service was top! Wij zijn er erg blij mee! Goede kwaliteit en na onderzoeken bij andere zaken ook nog eens goedkoper!”

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Kies voor aluminium lamellen

Aluminium lamellen maken elk interieur wat stoerder. Waar je het ook mee combineert; hout, stof of steen, deze lamellen passen overal bij. Bovendien zijn ze heel praktisch dus ze passen ook letterlijk in elke ruimte. Zeker als het vochtig is of als de ramen groot of schuin zijn. Wij maken ze op maat en geven advies voor raamdecoratie die past bij jouw inrichting en woonstijl.

Moeiteloze lichtfiltering

Aluminium lamellen zijn in gebruik niet veel anders dan die van pvc of stof. Ook hiermee regel je moeiteloos de lichtinval en privacy. Je zet ze open als je ongehinderd naar buiten wilt kijken en filtert je licht door de lamellen te draaien. Wil je het licht helemaal blokkeren? Dan draai je de lamellen helemaal dicht. Voor het wassen van de ramen schuif je de lamellen gewoon aan de kant.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium lamellen zijn heel gemakkelijk in onderhoud. Je kunt de lamellen heel makkelijk uit de rail klikken. Neerleggen en even schoonmaken met zeepoplossing en een zachte doek. Daarna klik je ze makkelijk weer vast.

Zeker voor vochtige ruimtes

Aluminium lamellen zijn heel geschikt voor een vochtige ruimte zoals de badkamer of keuken. Het aluminium is zeer vochtbestendig en roest of beschimmelt niet. Net als bij PVC lamellen bevatten ook de aluminium lamellen geen ketting of een verzwaringsgewicht omdat ze van zichzelf al strak naar beneden hangen. En heb je een heel grote raampartij, dan zijn deze lamellen ook mogelijk. Je kunt ze namelijk tot een breedte van 6 meter bestellen en in 5 lamelbreedtes.

Deskundig advies en maatwerk

Welke afmeting je ook nodig hebt; voor hele grote ramen, met 1 schuine kant of een raam met twee schuine kanten, de aluminium lamellen zijn altijd maatwerk. Bezoek ons eens in Helmond en laat je informeren over de vele mogelijkheden. Naast advies kunnen wij ook inmeten en de installatie verzorgen.

Jouw interieur, onze passie