HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen kunnen ook perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

Bij De Greef stoffen in Helmond hebben ze alles wat ik nodig had, prima service.

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Iso Plissé® gordijnen raamdecoratie

De Iso Plissé® zijn een echt luxe raamdecoratie. De bijzondere honingraatstructuur geeft het een elegante uitstraling en door de vele toepassingen en voordelen zijn ze ook heel functioneel. Warmtebesparend, geschikt voor ramen met bijzondere vormen en kunnen verduisteren én licht subtiel filteren. Bezoek onze winkel in Helmond en maak jouw keuze uit vele kleuren en dessins. Onze adviseurs helpen je daarbij met een persoonlijk advies.

Een energiebesparing tot 25%

Door de honingraatstructuur van de Iso Plissé® kun je wel tot 25% energie besparen. De structuur heeft een bijzonder isolerende. Doordat binnenin deze structuur een stilstaande luchtlaag ontstaat, houdt het de warmte binnen of juist buiten.

Ideaal voor werkplekken

Wie regelmatig thuis werkt of voor kantoor nog fijne raambekleding zoekt, maakt met de Iso Plissé® een uitstekende keus. Ze voldoen namelijk aan de EU-normen voor lichttransmissie; de hoeveelheid licht die door een raamdecoratie mag schijnen. Met de Iso Plissé® is er dus voldoende licht op een werkplek zonder dat je last hebt van hinderlijke lichtinval in een beeldscherm.

Voor elk raam, ook in afwijkende vormen

Met de vele soorten Iso Plissé®, zijn er ook vele mogelijkheden. Ze passen bijvoorbeeld ook op ramen in afwijkende vormen of de wat lastigere plekken zoals een dakraam, lichtkoepel, draaikiepraam of een slope. Wil jij zeker weten of de Iso Plissé® ook in de ramen bij jou thuis passen? Kom dan naar De Greef stoffen in Helmond. Voor maatwerk van jouw vakman. Je weet dan altijd zeker dat de raambekleding ook echt goed past.

Gemak met de Iso Plissé® gordijnen

Ga jij het liefste voor gemak? Dan stelt de Iso Plissé® je niet teleur. Je kunt de bediening ervan precies zo regelen als jij het wilt; met een handgreep, kindveilig koord, een handige draaistang of bedieningsstok als ze hoog hangen. Hetzelfde geldt voor de montage; wil je geen gaten laten boren in de kozijnen dan installeren we ze met het EasyClick-systeem. En door het top-down-systeem zijn de Iso Plissé® op elke plek in het raam te schuiven, net waar jij het wilt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Greef stoffen een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Combineer Iso Plissé® gordijnen met gordijnen

Iso Plissé® zijn er in een ruime keuze in stoffen, van transparant tot en met verduisterend. Wil je zowel een mooie lichtinval maar ook voldoende privacy? Dan combineer je de Iso Plissé® met mooie gordijnen. Dat geeft jouw interieur een rijke uitstraling en maakt de akoestiek veel aangenamer.

Maatwerk

Natuurlijk laten wij de raamdecoratie voor jou op maat maken. Maar kom eerst eens naar onze winkel in Helmond. Volop wooninspiratie en persoonlijk interieuradvies. En kies je dan Toppoint raamdecoratie, dan meten wij ze voor je in en laten ze perfect op maat maken.

 

Jouw interieur, onze passie