HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

75

kleuren

Combineer eens donkere gordijnen met lichte muren.

Duo rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst zien!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Na een bezoek in de winkel in Helmond thuis laten opmeten en eenmaal klaar is alles netjes opgehangen. Blij mee.”

‘Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Duo-rolgordijnen voor de juiste lichtinval

Duo-rolgordijnen stylen elk interieur met hun unieke uitstraling. De combinatie van transparante met niet-transparante stof in de raamdecoratie zorgt ervoor dat je altijd de juiste sfeer in jouw huis kunt creëren. Is het zonnig of juist bewolkt, wens je of je nu wel of minder privacy, met duo-rolgordijnen regel je de juiste lichtinval en sfeer in een handomdraai. Wanneer je ze combineert met overgordijnen, dan zijn ze helemaal de eye-catcher in jouw huis.

Extra effect

De structuur van duo-rolgordijnen is absoluut uniek. Het doek van het rolgordijn bestaat deels uit transparante en deels uit dichte stofstroken. Door de opbouw van die stroken regel je zelf heel gemakkelijk het licht en jouw privacy. Ideaal dus als je overdag wilt genieten van de natuurlijke lichtinval terwijl je ’s avonds geen inkijk in jouw huis wenst. De duo-rolgordijnen van Toppoint zijn er niet alleen in stroken maar ook in andere vlakverdeling, vraag er naar in onze winkel in Helmond!

Slim combineren

Duo-rolgordijnen zijn al heel fraai om te zien, maar vaak is het slim om ze te combineren met andere gordijnen. Kies voor contrast in kleuren in je raamdecoratie, bijv. met overgordijnen of juist stijlvol ton-sur-ton, waarbij je een rustig geheel realiseert. Bovendien creëer je door het combineren een geluiddempende werking.

Handig in een cassette

Duo-rolgordijnen zijn leverbaar met een cassette in gelakt wit, geanodiseerd aluminium of in een Ral-kleur. De zijkanten zijn dan voorzien van een wit of grijs kapje. Ook het montageprofiel is leverbaar in wit of geanodiseerd aluminium. De zijkanten worden dan voorzien van een kapje in een bijpassende kleur. Door het kiezen van een cassette rolt je duo-rolgordijn strak op en is de afwerking net dat beetje meer.

Altijd maatwerk

Het is duidelijk, voor jouw interieurstijl laat je duo-rolgordijnen op maat maken. Je hebt daarbij de keuze uit diverse kleuren en materialen voor zowel de transparante als dichte stof. Geef je de voorkeur aan een minimalistische look? Dan zijn er veel mooie basic kleuren. Wil je juist liever kleur in huis? Laat dan een mooie trendkleur in het duo-rolgordijn verwerken.

Ontdek alles over duo-rolgordijnen bij De Greef in Helmond

Wil je meer weten over duo-rolgordijnen of ze eens zelf goed bekijken? Bezoek dan De Greef stoffen in Helmond. Onze adviseurs helpen je de juiste keuze te maken, met persoonlijk advies waarbij we uitgaan van jouw situatie, voorkeur en de mogelijkheden van jouw huis. Graag tot ziens!

 

Jouw interieur, onze passie