HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Duette®Shades en Aluminium Jaloezieeën'

Klantervaring

Bij De Greef stoffen in Helmond ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette® Shades.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Jouw interieur, onze passie

EasyClick, zonder boren of schroeven!

EasyClick is het meest vriendelijke systeem om te monteren binnen onze raamdecoratie collectie. Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn zonder te boren of schroeven. Het systeem bestaat uit een aluminium frame waarin een raamdecoratie product zoals een plissé, Duette®Shades of jaloezie geplaatst kan worden. Het EasyClick frame wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband door ons op uw kozijn geplaatst. EasyClick is daarom de perfecte oplossing voor kunststof of aluminium kozijnen.

Volop voordelen

EasyClick is perfect voor uw kunststof kozijnen en is daarnaast eenvoudig lost te halen. Wilt u de ramen gaan zemen? Dankzij de magneetband klik je het frame zo los. Zo kunt u zonder enige hinder uw ramen wassen. Klaar met zemen? Dan klikt u EasyClick makkelijk en snel weer tegen het raam. In dit blog lees je over ervaringen met EasyClick. Natuurlijk kunnen ze bij De Greef stoffen in Helmond alles vertellen over dit mooie systeem en maken ze gelijk een offerte op maat.

Plissé en Duette®Shades i.c.m. EasyClick

Plissé gordijnen model kun je openen en sluiten door middel van een handgreep. EasyClick voor Plissé en Duette®Shades is leverbaar in een aantal verschillende modellen. Plissé en Duette®Shades zijn verkrijgbaar in een top-down model. Hiermee kun je het gordijn van bovenaf naar beneden openzetten of sluiten. Maar ook het top-down bottom-up model is mogelijk. Bij deze uitvoering kun je het gordijn zowel aan de bovenkant als aan de onderkant openzetten of sluiten. Hierdoor “zweeft” het gordijn in het midden. Ideaal bij hoge ramen, zo kun je bovenaan je raam het gordijn naar beneden doen terwijl je onderaan het raam je gordijn dicht houdt tegen inkijk.

Aluminium jaloezieën voor EasyClick

Ook aluminium jaloezieën passen in het EasyClick systeem. De jaloezieën zijn te openen en sluiten met een handgreep. Het tuimelen van de lamellen van de jaloezieën kan met een tuimelstang. Wil je EasyClick combineren met jaloezieën dan is dat mogelijk met een lamelbreedte van 25 mm. Met wel 240 kleuren past er altijd wel één bij jouw interieur

Eindeloos veel kleurcombinaties

Zoals gezegd zijn de jaloezieën er in meer dan 240 en ook de plissé en Duette®Shades zijn er in heel veel kleuren. Ook het frame van EasyClick kan in verschillende kleuren uitgevoerd worden. Bij De Greef stoffen hanteren we een gevarieerd aanbod aan kleuren, kom ze eens bekijken in onze winkel in Helmond.