HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Onze showroom


Versus®

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Bij De Greef stoffen in Helmond ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Jouw interieur, onze passie

Basics Lana

Basics Lana

Shabby Velvet

Between Royal

Basics Lana

Basics Rustique

Basics Rustique

Monarch

Between Royal

Marsa

'Ik maak graag tijd voor je vrij.'

Loux

Loux

Between Royal

Highlands en Between Royal

Nappa

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

Sfeervolle gordijnen, in Helmond

Zoek je sfeervolle gordijnen of heb je liever iets voor het raam dat praktisch is? Bij ons kies je gewoon voor allebei! Met gordijnen bepaal je immers de sfeer in jouw interieur, zorg je dat geluid gedempt wordt en warmte geïsoleerd. Mooie én praktische raamdecoratie vind je bij ons in Helmond. Met bijzonder veel kleuren en dessins, in diverse materialen en voor elke ruimte in huis.

Groots aanbod

Met zoveel verschillende huizen en smaken is het niet meer dan logisch dat wij een groot aanbod hebben van wel meer dan 1.250 gordijnstoffen. Van prachtige in-betweens of dichte stoffen tot brandvertragend materiaal en linnen voor een zachte look in een robuust interieur. En in het materiaal is er volop keuze variërend van grove matte structuren tot glanzende elegante stoffen. Wat jouw voorkeur ook is, je vindt het vast met de talrijke dessins.

Geluiddempend effect

Heb jij een stoer interieur met harde vloeren en muren en een inrichting van voornamelijk hout en metaal? Dan woon je prachtig, maar het is goed mogelijk dat je ruimt wat hol klinkt. Met de juiste raamdecoratie kun je het geluid dempen. Bijvoorbeeld met gevoerde verduisterende gordijnenstoffen. Of je combineert in-betweens met passende overgordijnen. Zo filter je je licht zoals jij wilt en creëer je meer sfeer in huis en een prettig geluid.

Gordijnen voor betere isolatie

Via de ramen kan tot wel 50% van de warmte in huis verdwijnen. Gordijnen zijn er dus niet alleen voor de sfeer en een betere geluidsdemping in huis, ze beïnvloeden ook het energieverbruik. Zeker bij grote ramen die naast het vele lichtinval ook warmteverlies veroorzaken. Gevoerde gordijnen houden dan de warmte binnenshuis en zomers juist buiten.

Verduisterende gordijnen voor als het echt donker moet zijn

Natuurlijk wil je niet wakker worden van teveel licht in de slaapkamer. Dat hoeft ook niet als je kiest voor verduisterende gordijnen. Sommige gordijnstoffen zijn van zichzelf al redelijk verduisterend maar heeft een ander dessin of materiaal jouw voorkeur, dan laat je ze verduisterend maken. Dat kan met vier verschillende voeringstoffen, variërend van dun tot dik en van redelijk tot geheel verduisterend. Behalve dat dit mogelijk is voor de slaapkamer of kinderkamers, kun je natuurlijk ook de woonkamer laten verduisteren, ideaal bij een doorzonwoning.

Onze winkel, met zeer groot aanbod

Wat voor gordijn je ook zoekt, wij helpen je de juiste keuze te maken. In onze uitgebreide winkel in Helmond vind je een zeer ruim aanbod aan Toppoint gordijnen. Met deskundig advies en verrassende suggesties staan onze mensen staan voor je klaar waarbij we altijd rekening houden met jouw woonwensen en interieur. En ook voor de praktische kant ben je bij ons aan het goede adres; het inmeten en plaatsen wordt goed geregeld en de gordijnen laten we natuurlijk perfect op maat maken. Je vindt ons aan de Binnendongenstraat 1 in Helmond.