HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Hordeur

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn voor een mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Bij De Greef stoffen in Helmond hebben ze alles wat ik nodig had, prima service.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Hordeur voor elk type deur

Wil jij in huis overal hordeuren? Dan maken wij die voor jou op maat! Wij hebben hordeuren voor elk type deur en in elke gewenste variant. Ook voor heel brede deuropeningen of juist hele hoge. En doordat elke hordeur op maat gemaakt is, sluiten ze altijd perfect en veroorzaken ze geen beschadigingen aan de kozijnen. Kom ze gerust bekijken in Helmond, Binnendongenstraat 1.

Plissé hordeur, extra sterk

De plissé hordeur is een sterke, functionele hordeur. Deze kan in vrijwel elke deur geplaatst worden. Hij neemt weinig ruimte in doordat hij mooi opzij schuift als je hem niet gebruikt of de buitendeur dicht hebt. En schuif je hem een klein stukje open dan blijft hij stevig staan. Doordat het horrengaas van deze hordeur gevouwen is, is het sterker is dan vlak horrengaas.

Pendelhordeur opent zoals jij wilt

Of je nu kinderen of huisdieren hebt, in beide gevallen is de pendelhordeur de beste oplossing die je dan kunt kiezen. Deze hor opent namelijk naar beide kanten en sluit vervolgens weer vanzelf. Wel zo handig want dan blijft hij niet openstaan en kunnen ook bijv. huisdieren makkelijk naar binnen of buiten. In het geval van huisdieren adviseren wij wel altijd om in de pendelhordeur huisdierengaas, Pet screen, te plaatsen. Dit horrengaas is extra sterk en dus beter bestand tegen de scherpe nagels van huisdieren.

Scharnierende hordeur

Wil je een hordeur die net als een gewone deur niet naar beide zijden openklapt? Kies dan voor de scharnierende hordeur. Die lijkt op de pendelhordeur maar opent maar naar een zijde. En natuurlijk kunnen wij ook deze voor jou op maat afwerken met het horrengaas van jouw keuze. Zoals met extra transparant gaas (TTA-gaas) of juist pollenwerend gaas. Kom bij ons langs en laat je informeren.

Schuifhordeur, voor grote deuropeningen

De naam zegt het al; deze is geschikt voor schuifpuien en andere grote deuropeningen. De schuifhordeur maken we tot 2 meter breed en wel 3 meter hoog. En is de deuropening groter? Dan laten we de twee deuren naar elkaar toe sluiten. Zo stellen we altijd de schuifhordeur samen geheel naar jouw wensen en natuurlijk altijd op maat. Vraag gerust een offerte aan!

Een hordeur is maatwerk

Een goede hordeur is natuurlijk maatwerk. En die vind je bij ons aan de Binnendongenstraat 1 in Helmond. Ben je benieuwd welk type hordeur het beste past bij jouw situatie en wat er precies mogelijk is? Maak dan een afspraak, dan maken we tijd voor je vrij! Bekijk de vele mogelijkheden en we zorgen dat de deuren nauwkeurig worden ingemeten zodat de horren altijd perfect passen. Wil je dat we de hordeur ook plaatsen? Geen probleem.

 

Jouw interieur, onze passie