HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor pollenwerend horrengaas.

Hordeur

Raamhorren

Novus® plisséhordeur

Klantervaring

We hebben verschillende soorten ramen en wisten niet wat er mogelijk was qua raamdecoratie. Gelukkig konden ze mij bij De Greef goed adviseren. Goede keus kunnen maken.

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Horren voor ramen en deuren

Om frisse lucht in huis te krijgen, zetten we graag de ramen en deuren heerlijk open. Wel willen we vliegende insecten of pollen buiten houden. Met horren die voor elk raam en elke deur geplaatst kunnen worden, kan dat ook. Maatwerk, hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende soorten horrengaas. Nieuwsgierig? Kom dan langs bij De Greef stoffen in Helmond, aan de Binnendongenstraat 1.

Houd vliegende insecten buiten de deur

Horren schaf je meestal aan om vliegende insecten te weren. Van vervelende muggen en wespen tot irritante vliegen, het hele jaar kun je er last van hebben. Zeker als je ’s avonds graag met de ramen open zet terwijl je binnen nog even tv kijkt of een boek leest. Dat licht trekt de insecten razendsnel aan, maar met horren houd je ze mooi buiten.

Pollen weren met horren

Heb je hooikoorts dan kriebelt het als snel als het voorjaar wordt. Met onze horren met pollenwerend gaas kun je je huis grotendeels pollenvrij maken. Dit gaas houdt tot meer dan 90% van de pollen tegen maar laat wel voldoende ventilatie door. Ideaal dus als je met hooikoorts toch van het mooie weer wilt genieten. Zet de ramen en deuren maar open!

Diverse soorten horrengaas

Behalve het pollengaas zijn er ook andere soorten horrengaas. Zoals ‘Petscreen’, dit is wel zeven maal sterker is dan regulier horrengaas. Dit gaas is daardoor heel scheurvast en erg handig als je huisdieren hebt. Wil je gaas dat extra veel licht door laat en ventieert, kies dan voor Transpatec horrengaas. Dit is extra transparant maar ook heel sterk. Zo zie je maar, er zijn meer keuzes dan degene waar je aan dacht. Onze adviseurs informeren je graag.

Voor elke deur en elk type raam

Voor elk type deur, van schuifpuien tot scharnierende deuren, vind je bij De Greef stoffen in Helmond een passende hordeur. Hetzelfde geldt voor de ramen; van gewone ramen tot draaikiepramen, dakramen of ramen met een speciale vorm, wij hebben daarvoor altijd een oplossing. Altijd perfect op maat gemaakt zodat de afdichting optimaal is.

Hordeur en raamhor op maat laten maken

Met zoveel soorten deuren en ramen in uiteenlopende vormen en maten is maatwerk in horren de beste optie. Ze moeten tenslotte perfect aansluiten. En dat regel je bij ons, wij kunnen alles voor je inmeten, ook voor horren. Bezoek dus onze winkel in Helmond en krijg advies op maat voor een perfect passende raamhor of hordeur in jouw huis.

 

Jouw interieur, onze passie