HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

In-between gordijnen

In-between gordijnen

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Na een bezoek in de winkel in Helmond thuis laten opmeten en eenmaal klaar is alles netjes opgehangen. Blij mee.”

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Between Lana

Between Cotton FR

Between Cotton FR

Between Etoffe

In-between gordijnen, perfecte lichtinval

In-between gordijnen zijn de ideale combinatie van lichtinval en privacy. Prachtige, lichte gordijnen waardoor je wel naar buiten, maar naar binnen minder makkelijk gaat. En die het zonlicht wel naar binnen laten, maar het mooi filteren door de zachte stof. Wie gordijnen zoekt waarbij je kunt genieten van het daglicht én van privacy, bezoekt onze winkel aan de Binnendongenstraat 1 in Helmond.

Vitrage of half transparante gordijnen

In-between gordijnen zijn ook bekend als vitrage of transparante gordijnen. Maar wat voor naam je het ook geeft, ze creëren altijd een prachtig diffuus licht en brengen zo sfeer in elk interieur. Bovendien geef je je ruimte snel een andere kleur in huis en is minder permanent dan bijvoorbeeld het schilderen van je wanden. Ben je op zoek naar een multifunctioneel raamproduct? Dan is het Versus gordijn van Toppoint misschien wel wat voor jou. Dit 2-in-een Wave gordijn filtert het licht mooi maar kan in dichte stand de kamer ook verduisteren!

In-betweens bij De Greef stoffen in Helmond

De collectie in-between gordijnen bij De Greef stoffen in Helmond is zeer ruim en bestaat uit veel diverse soorten. Zoals de uni-varianten in mooie basic en actuele trendkleuren, de glanzende stoffen maar ook grovere weefsels. En de dessins zijn zowel bedrukt of geweven. Bovendien voeren wij de Toppoint collectie die staat voor kwaliteit en variatie. Kortom, in onze zaak vind je altijd een half transparant gordijnen die bij jou passen.

Kwaliteit in materialen

Ook qua materialen is er veel te kiezen bij de in-between gordijnen. Er zijn gordijnen van sterke, synthetische garens, brandvertragende garens en stoffen van synthetische garens gemengd met linnen, katoen en/of wol. Iedere stof heeft een eigen karakter met unieke eigenschappen waarbij de hoge kwaliteit standaard is.

Gordijnen voor elk moment van de dag

Met een in-between heb je een gordijn voor elk moment van de dag; zo biedt het overdag voldoende privacy terwijl je gelijktijdig het daglicht mooi filtert. Dat is zeker een belangrijk voordeel voor thuis en op kantoor. En wil je extra privacy, dan combineer je deze gordijnen met bijvoorbeeld overgordijnen, jaloezieën of rolgordijnen. Kijk goed naar wat jij mooi en belangrijk vindt. En wil je advies of inspiratie voor de vele opties met in-between gordijnen voor jouw huis of interieur? Dan kom je naar onze zaak in Helmond. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor je.

Grote collectie in-between gordijnen bij De Greef in Helmond

Met een bijzonder grote collectie in-between gordijnen en de vele voorbeelden die je ter plekke kunt bekijken, slaag je bij De Greef in Helmond zeker. En wat je ook kiest voor jouw interieur, wij helpen je vanaf de eerste ideeën tot en met het inmeten en uiteindelijk plaatsen van de op maat gemaakte in-betweens.

 

Jouw interieur, onze passie