HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Inzethor

32

combinaties

Kunststof of houten kozijn? Een inzethor kan altijd op maat gemaakt worden.

Klantervaring

“Na een bezoek in de winkel in Helmond thuis laten opmeten en eenmaal klaar is alles netjes opgehangen. Blij mee.”

‘Met een op maat gemaakt hor houdt je de vliegende insecten wel buiten!’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Inzethor, makkelijk in gebruik

’s-Avonds en ’s-nachts de ramen opzetten kan heel goed met een inzethor. Geniet van de buitenlucht zonder dat die vervelende pollen en insecten binnen komen. Een inzethor houdt die gemakkelijk buiten de deur en is eenvoudig in gebruik. Met een makkelijke handeling plaats en verwijder je jouw inzethor wanneer jij wilt. Voor jou op maat gemaakt bij MrWoon Raamdecoratie in Helmond.

Voor houten en kunststof raamkozijnen

De meeste verkochten horren zijn inzethorren. En dat is niet zo raar, deze horren zijn vaak de passende oplossing voor elk kozijn. Ze zijn geschikt voor houten en kunststof raamkozijnen en door de unieke montage waarbij soms zelfs boren en schroeven niet nodig is, is het plaatsen en verwijderen in een handomdraai gebeurd, zonder beschadigingen.

Geavanceerde afwerking

De afwerking van inzethorren is zeer geavanceerd. Zo zullen ze bijvoorbeeld niet kromtrekken, zelfs niet bij de hele grote ramen. En waait het heel hard? Dan klapperen deze horren niet. Doordat alle onderdelen zijn uitgevoerd in slijtvaste materialen gaat een inzethor jaren mee. De Toppoint horren hebben zelfs een standaard garantie van 2 jaar.

Keuze in horrengaas

De inzethor wordt geheel naar jouw wens en op maat gemaakt. De horren sluiten 100% af en ook voor het horrengaas heb je de keuze uit diverse soorten. Last van hooikoorts of pollen, kies dan voor het speciale pollenwerende gaas dat ruim 90% van de pollen buiten houdt. Heb je huisdieren? Dan is er extra sterk huisdierengaas. Wil je zo min mogelijk zien dat er een hor geplaatst is? Dan is er ook nog extra transparante gaas, TTA van Transpatec.

Jouw inzethor, maatwerk

Bij De Greef stoffen in Helmond kies je voor maatwerk in horren. Wat voor raam je ook hebt, wij maken de inzethorren op maat. Stel zelf je hor samen, je hebt de keuze uit het type gaas, verschillende profielkleuren en diverse modellen. Kom naar onze winkel om het ideale hor samen te stellen, je vind ons aan de Binnendongenstraat 1 in Helmond. Onze adviseurs helpen je met persoonlijk advies en zorgen ervoor dat alles bij jou thuis vakkundig wordt ingemeten.

 

Jouw interieur, onze passie