HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De doordachte details. De houtsoorten, het glanzende of matte aluminium. De eindeloze kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Bij De Greef stoffen in Helmond hebben ze alles wat ik nodig had, prima service.”

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Jouw interieur, onze passie

Jaloezieën, ideale raamdecoratie

Jaloezieën, de multifunctionele raamdecoratie die ook nog heel goed staan in het interieur van iedereen. Bij grote als kleine ramen, in de huiskamer, keuken of badkamer en om het licht én de privacy te regelen, het is gewoon de ideale raamdecoratie! De mooiste maatwerk jaloezieën koop je bij De Greef stoffen in Helmond.

Overal in huis plaatsbaar

Het grote voordeel van een jaloezie is dat het gebruikt kan worden in elke ruime. Zo zijn er houten jaloezieën, ideaal als sfeervolle raambekleding in een huiskamer of slaapkamer terwijl de aluminium variant met zijn superieure afwerking heel geschikt is voor in een vochtige ruimte zoals een badkamer of keuken. Scala aluminium jaloezieën van Toppoint zijn namelijk volledig van aluminium, hierdoor dus vocht- en schimmelwerend en dus ook roestvrij.

Gemakkelijk schoonmaken

Een ander groot voordeel is dat deze raamdecoratie gemakkelijk zijn in onderhoud. Je zet ze open en verwijdert het stof met een duster of opzetstuk van de stofzuiger. Vuil haal je makkelijk weg met een vochtig doekje. Zo blijven ze mooi schoon en gaan ze langer mee.

Licht en privacy? Zo geregeld!

Met jaloezieën regel je snel en makkelijk het licht in huis en beperk je net zo eenvoudig de inkijk. Je kantelt de lamellen gewoon in de juiste positie. Vind je dat er toch nog teveel licht binnenkomt via de zijkant? Combineer dan met een bijpassende gordijnen. Het contrast van de harde en zachte materialen is verrassend, geeft de ruimte een bijzondere sfeer en werkt verduisterend. In onze winkel in Helmond vind je volop voorbeelden en wooninspiratie om de mooiste combinatie voor jouw interieur samen te stellen.

Elektrische bediening

Kies je voor gemak, kies dan voor jaloezieën die elektrisch bedienbaar zijn. Dit is bij zowel de houten als bij de aluminium variant mogelijk. Beide versies zijn bedienbaar met een afstandsbediening of een wandschakelaar.

Ladderband, mooi en praktisch

De jaloezieën kun je laten afwerken met een ladderband. Dit is een bredere band die het gebruikelijke koord vervangt en de gaatjes in de lamellen meteen bedekt. Deze ladderbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De ladderband is bij de aluminium jaloezieën mogelijk bij de lamelbreedtes 50 en 70 mm en bij de houten variant van 50 en 65 mm breed. Bovendien kun je uit veel kleuren ladderband kiezen.

Voor grote en kleine ramen

Wil je jaloezieën voor het raam, laat je dan goed adviseren welke breedte het beste staat bij jouw ruimte. Wij helpen je daar graag bij en je kunt bij ons uit de volledige Toppoint collectie kiezen. In aluminium zijn de lamelbreedtes 16, 25, 35, 50 en 70 mm breed. Kies je voor hout dan heb je de keuze uit 25, 50 en 65 mm lamelbreedtes.

Laat je adviseren

De afmetingen van de ramen zijn geen enkel probleem met jaloezieën. Wij verzorgen altijd de maatwerk. Wij kunnen bij jouw thuis komen inmeten en laten vervolgens alles op maat maken. Wil jij dat ook? Kom dan eens langs, Binnendongenstraat 1, in Helmond en we staan voor je klaar met persoonlijk en deskundig advies.