HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Bij De Greef stoffen in Helmond ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant. Kies uit de vele materialen en kleuren.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Lamellen, praktisch en tijdloos

Lamellen zijn heel praktisch en tijdloos. Bij grote raampartijen zijn ze ideaal omdat er zoveel mogelijk is qua maatvoering, omdat het licht en de privacy er goed mee geregeld kan worden. Daarnaast zijn ook lamellen goed te combineren met andere raamdecoratie. Verticale lamellen zijn ze er in vele varianten; van aluminium en pvc tot stof en in diverse kleuren en structuren. Bekijk het ruime aanbod bij De Greef stoffen in Helmond.

Iso Reflex®, aluminium, screenstsof, stof en pvc lamellen

Weet jij wat je moet kiezen? Iso Reflex®, aluminium, pvc of stof? Het is afhankelijk van jouw wensen, het interieur en natuurlijk jouw smaak. Maar wat je ook kiest, kies altijd voor maatwerk. Dat is het mooiste resultaat. We geven je hier graag advies bij zodat de lamellen gemaakt worden naar jouw wens.

Verschillende breedtes in lamellen

Lamellen zijn in verschillende lamelbreedtes verkrijgbaar. Jouw smaak en interieur bepalen wat het eindresultaat gaan worden. Zoek je een oplossing voor een grote raampartij of vind jij een stoere uitstraling mooi? Dan zijn de brede lamellen heel geschikt. Wil je liever een subtielere look of zoek je raambekleding voor kleinere ramen? Dan kies je de smalste variant. Er is altijd een mooie oplossing.

Lamellen voor schuifpuien…

Zoek je de ideale raamdecoratie voor schuifpuien? Denk dan eens aan lamellen. Met de beschikbare afmetingen zijn ze geschikt voor grote raamoppervlaktes. En wil je bij het openzetten van de schuifdeur de overige ramen nog wel bedekken? Dan schuif je gewoon een deel opzij en laat je de rest in de gewenste stand hangen.

… en grote ramen of trapeze ramen

Ook zijn lamellen zeer geschikt voor ramen die niet standaard zijn qua afmeting. Zoals hele grote, hoge ramen en ook trapeze ramen, de zogenoemde ‘slope ramen’. Lamellen kunnen namelijk vaak in grotere afmetingen gemaakt worden en ze zijn geschikt voor raampartijen met een schuine zijde. Heb jij ramen in huis met een afwijkende maat of schuine kant? Kom dan eens langs in onze winkel en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Glazenwasfunctie

Een echt handigheidje is de glazenwasfunctie van de Toppoint lamellen. Hiermee koppel je het lamelpakket los van de bedieningsunit met slechts een druk op de knop. Zo kun je het hele pakket gemakkelijk met de hand verschuiven. Heel handig als je de ramen wilt zemen. Bedien je de lamellen met het koord, dan koppelt het pakket zich ook zo weer vast. Deze optie is niet beschikbaar voor de 250 mm brede versie.

Advies over lamellen, in Helmond

Voor wooninspiratie, praktische informatie over raamdecoratie of deskundig advies ga je naar Helmond. Aan de Binnendongenstraat 1 in Helmond vind je onze winkel. Met een team van professionele adviseurs helpen we je graag met persoonlijk advies waarbij jouw wensen en woonsituatie centraal staat. Graag tot ziens.

 

Jouw interieur, onze passie