HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Bij De Greef stoffen in Helmond ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Paneelgordijnen in Helmond

Paneelgordijnen zijn bijzonder stijlvol én zeer functioneel. Gebruik ze als raambekleding, scheidingswand in een ruimte en als decoratie. Maar ook voor ramen van schuifpuien of hele grote raampartijen vormen deze gordijnen een mooie oplossing. Bovendien kun je ze in heel veel uitvoeringen laten maken, helemaal naar jouw wens. Kom snel kijken naar de mogelijkheden of laat je inspireren in onze winkel in Helmond.

Licht en privacy

Met paneelgordijnen regel je op een gemakkelijke wijze de lichtinval in een kamer. De panelen kun je makkelijk in verschillende posities draaien. Zo bepaal je gemakkelijk zelf het licht en de privacy in de ruimte, geheel naar jouw wens.

Als scheidingswand

Grote ruimtes zijn soms zo groot dat ze je ze wel wilt opdelen maar niet permanent. Gebruik je dan een paneelgordijn als scheidingswand, een zogeheten roomdivider, dan verdeel je de ruimte eenvoudig in kleinere ruimtes. Superhandig dus, zowel thuis als op kantoor maar ook bijvoorbeeld op beurzen.

Paneelgordijnen bij een schuifpui

Een grote schuifpui geeft je een prachtig uitzicht en heerlijk veel licht. Maar op sommige momenten vind je dat licht en die inkijk wel eens teveel. Dan zijn paneelgordijnen de ideale raambekleding; als je de schuifpui openzet, schuif je de panelen zover opzij dat de doorgang vrij blijft terwijl de rest van de ramen bedekt blijven. Bijvoorbeeld omdat je het felle zonlicht wilt weren of wat privacy wenst. En wil je ze wel openschuiven maar ben je niet zo blij met alle inkomende pollen en insecten? Plaats er dan gelijk een hordeur in. Samen met de paneelgordijnen is dat een perfecte combinatie bij jouw schuifpui.

Voor grote, hoge ramen

Juist bij grote, hoge ramen kies je voor paneelgordijnen. Deze zijn leverbaar tot 3.000 mm hoog en 1.300 mm breed. De bediening kan zowel hand- als koordbediend en gaat geruisloos. Heel geschikt dus voor die forse raampartijen.

Verschillende stofsoorten in één paneelgordijn

Bij De Greef stoffen in Helmond kies je voor Toppoint paneelgordijnen. Wist je dat je verschillende kleuren en diverse stofsoorten in een paneelgordijn kunt verwerken? Je kunt dan kiezen voor verschillende kleurenpaletten waarmee je de panelen mooi afstemt op jouw interieurstijl. Of varieer met transparantie; met een verduisterende stof onderin en een transparante stof bovenin het paneelgordijn.

Paneelgordijnen op maat

Paneelgordijnen laten we altijd op maat maken maar eerst bepalen we samen met jou welke uitvoering het beste past bij jouw smaak, interieur en wensen. Kom daarom eens langs in onze winkel. Daar zie je alle soorten raamdecoratie, doe je veel inspiratie op en krijg je persoonlijk advies van onze adviseurs. En kies je paneelgordijnen? Dan regelen wij dat ze nauwkeurig worden ingemeten en natuurlijk mooi geïnstalleerd.

 

Jouw interieur, onze passie