HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Wij hebben bij De Greef stoffen in Helmond raamdecoratie laten maken en de service was top! Wij zijn er erg blij mee! Goede kwaliteit en na onderzoeken bij andere zaken ook nog eens goedkoper!”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Plisségordijnen voor elk raam

Met plooien in twee breedtes (20 en 32 mm) is een plisségordijn een uiterst elegante oplossing die in bijna elk type raam geplaatst kan worden. Van ramen met smalle kozijnen tot dakramen, draaikiepramen en lichtkoepels. Wil je weten of ze ook in de ramen in jouw huis passen? Of mooi staan in jouw interieur? Kom dan naar De Greef stoffen in Helmond. In onze winkel voorzien we je graag van deskundig advies.

Transparant, semi-transparant en verduisterend

In wat voor stof, structuur of kleur je de plisségordijnen ook zoekt, je vindt ze bij ons aan de Binnendongenstraat 1 in Helmond. Wij hebben transparante, semi-transparante en verduisterende plisségordijnen en een speciale collectie met coating waardoor ze licht- en warmte werend zijn.

Ook geschikt voor dakramen, tuimelramen en lichtkoepels

Raamdecoratie voor niet-standaard ramen kan heel lastig zijn. Maar dat is niet het geval met plisségordijnen. Doordat hierbij zijgeleiding wordt gebruikt, passen ze ook op lastige ramen zoals lichtkoepels, draaikiepramen, dakramen en ook tuimelramen. En wil je een ongestoorde nachtrust? Kies dan voor een verduisterend plisségordijn. Die zorgt ervoor dat je in ieder geval dat het daglicht je niet ongewenst zal wekken.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Greef stoffen een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert jou hier graag over.

Bediening van plisségordijn: met stang, stok, ketting of elektrisch

Bij hoge ramen of dakramen worden ze in de gewenste stand gezet op de manier die jij wilt; met een gewone koord- of kettingbediening en handgrepen in verschillende materialen of een draaistang, bedieningsstok of, nog makkelijker, een elektrische bediening. Vooral bij hoge ramen of bijv. een lichtstraat is elektrische bediening is erg handig.

Combineren maar!

Kies je voor plisségordijnen in jouw huiskamer, dan is een verduisterende variant natuurlijk niet noodzakelijk. Je kunt net zo goed transparante plissés combineren met gevoerde overgordijnen. Dat geeft zowel meer sfeer en privacy maar het dempt ook het geluid en houdt de warmte buiten. En overdag filteren de plissés op subtiele wijze het licht en kun je ze bijvoorbeeld op ooghoogte laten zakken om directe inkijk te hinderen.

Ga naar De Greef stoffen in Helmond voor advies

Zijn plisségordijnen ook iets voor jou? Als je dat zeker wilt weten, dan laat je je natuurlijk informeren door de adviseurs van De Greef stoffen in Helmond. Met interieurstylisten, volop voorbeelden en stalen om zelf te zien wat er mogelijk is. Laat ons je ontzorgen en wij meten aan huis en plaatsen deze plisségordijnen zodat het resultaat volledig aan je wensen voldoet. Tot ziens in Helmond!

 

Jouw interieur, onze passie