HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren.'

Klantervaring

“Wij hebben bij De Greef stoffen in Helmond raamdecoratie laten maken en de service was top! Wij zijn er erg blij mee! Goede kwaliteit en na onderzoeken bij andere zaken ook nog eens goedkoper!”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

PVC lamellen, functioneel

PVC lamellen staan voor functioneel gemak. Op maat gemaakt, in veel kleuren en met patronen, zo is er ook altijd een keuze die past bij jouw interieur. Ben je benieuwd wat er allemaal mee mogelijk is en welke kleur goed zou staan in jouw huis? Bezoek dan eens onze winkel vol wooninspiratie in Helmond.

Lichtinval en privacy zo geregeld

Met verticale lamellen regel je het lichtinval en de privacy met het grootste gemak. Met het draaien kies je eenvoudig voor veel licht en vrij naar buiten kijken of meer privacy en minder licht. Met het draaien bepaal je zelf je lichtinval. ’s Avonds zijn ze in een handomdraai helemaal gesloten zodat de privacy optimaal is.

Ook in transparantie

Wist je dat je pvc lamellen gedeeltelijk transparant kunt maken? Met geperforeerde lamellen (met kleine gaatjes) kun je de lamellen dicht draaien maar schijnt er toch licht naar binnen. Voorbeelden daarvan kun je bij ons in de winkel aan de Binnendongenstraat 1 zelf komen bekijken.

Onderhoudsvriendelijk

Over het schoonmaken van PVC lamellen hoef je je geen zorgen te maken. Dat gaat heel gemakkelijk; klik ze uit de rail, leg ze op een vlakke ondergrond en maak ze schoon met een zachte, vochtige doek en een zeepoplossing. Als ze daarna zeepvrij en droog zijn, dan hang je ze zo weer terug. Heel onderhoudsvriendelijk dus.

Vochtbestendig

Een ander voordeel van de pvc lamellen is de vochtbestendigheid. Ze kunnen prima in een vochtige ruimte geplaatst worden zoals de badkamer of keuken. Het materiaal roest niet en doordat er geen stof in de lamellen zit, is er ook geen risico op schimmelvorming.

Verschillende lamelbreedtes

De Toppoint pvc lamellen kunnen tot 6 meter worden geleverd. Kies eens voor een lamelbreedte die bij jouw situatie past. Ze zijn er in breedtes van 52, 70, 89, 127 en 250 mm. De brede pvc lamellen, van 250 mm, worden op een lamelrail geplaatst. In tegenstelling tot de stoffen lamellen worden pvc lamellen niet voorzien van een ketting en verzwaringsgewicht. De pvc lamellen hangen van zichzelf al strak naar beneden dus dat is niet nodig.

PVC lamellen, op maat gemaakt

Natuurlijk maken wij de lamellen voor je op maat. Wil je meer weten over de vele mogelijkheden of advies voor jouw interieur? Kom dan naar onze winkel in Helmond. Onze adviseurs zijn er om je van persoonlijk advies te voorzien en zorgen ervoor dat de lamellen worden ingemeten en vakkundig geplaatst.

 

Jouw interieur, onze passie