HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Elektrische raamdecoratie

Gordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

ook elektrisch

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Wij hebben bij De Greef stoffen in Helmond raamdecoratie laten maken en de service was top! Wij zijn er erg blij mee! Goede kwaliteit en na onderzoeken bij andere zaken ook nog eens goedkoper!”

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Raamdecoratie

In jouw woning is lichtinval en het voorkomen van inkijk heel belangrijk, maar niet overal wil je dat op dezelfde manier regelen. In een werkkamer stel je andere eisen dan in een slaap- of woonkamer. Met raamdecoratie bepaal je de juiste sfeer, het gewenste licht en natuurlijk de privacy voor elke ruimte. Precies zoals jij dat wilt.

De gewenste lichtinval met raamdecoratie

Voor een prettige nachtrust wil je verduistering in de slaapkamer terwijl meer licht in de huiskamer fijner is. Kies dus de beste raamdecoratie per ruimte en je creëert zelf de gewenste lichtinval. Bij ons in Helmond heb je de keuze uit heel veel soorten; van rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen tot Duette®Shades, vouwgordijnen, gordijnen, lamellen en paneelgordijnen.

Voorkom inkijk

Privacy is belangrijk in huis maar dit kan per ruimte verschillen. Zo wil je overdag in de woonkamer waarschijnlijk fijn naar buiten kijken en van veel lichtinval genieten. Maar ’s avonds is dat natuurlijk anders; dan wil je geen inkijk hebben zodat je kunt genieten van jouw privacy. Met de juiste raamdecoratie creëer je de gewenste privacy wanneer en zoals jij dat wilt.

Ideaal: Combineer verschillende raamdecoratie

Combineer je in een ruimte twee verschillende soorten raamdecoratie, dan versterk je de geluiddemping in die ruimte. Er ontstaat een betere isolatie en kun je zowel transparante als verduisterende raamdecoratie kiezen. Je gebruikt ze elk op het juiste moment zodat je altijd het lichtinval en de privacy hebt zoals jij dat wilt, wanneer jij dat wilt. Kies voor dessin op je gordijnen met jaloezieën, panelen met hordeur, plissé gordijnen met in-between gordijnen of een rolgordijn met mooie overgordijnen.

Raamdecoratie op maat

Voor het best passende resultaat laat je jouw raamdecoratie op maat maken. Zo kun je bijvoorbeeld de gordijnen of Duette®Shades exact laten aansluiten op de raampartijen. Doordat de ramen nauwkeurig worden ingemeten door jouw vakman zal de raamdecoratie altijd volledig naar wens worden samengesteld en worden afgewerkt. Met maatwerk in raamdecoratie krijg je het interieur en de sfeer die jij wilt. MrWoon Raamdecoratie Helmond maakt het voor je waar.

 

Jouw interieur, onze passie

Onze showroom