HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“We hebben verschillende soorten ramen en wisten niet wat er mogelijk was qua raamdecoratie. Gelukkig konden ze mij bij De Greef goed adviseren. Goede keus kunnen maken.”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Raamhor voorkomt insecten en pollen in huis

’s Avonds in bed nog even lezen terwijl het raam openstaat? Reken dan maar op bezoek van muggen en andere insecten. Of laat overdag de slaapkamer luchten terwijl buiten het gras wordt gemaaid. Of het nu insecten zijn of pollen, je nachtrust wordt hierdoor verstoord. Met een raamhor houdt je vliegende insecten en pollen buiten, want de winkel van De Greef stoffen in Helmond, laten we die altijd perfect op maat maken voor elk raam.

De hor voor het draaikiepraam

Heb jij een draaikiepraam, zo’n raam dat kantelt en naar binnen toe open draait? Dan adviseren wij een vaste raamhor. Deze is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden bij naar binnen draaiende ramen en ze passen in aluminium en kunststof maar ook in houten ramen. De afwerking is heel vernuftig waardoor ze zonder te boren in het kozijn kunnen worden geplaatst. En door de speciale afdichting beschadigen ze het kozijn niet terwijl de raamhor wel perfect aansluit.

Voordelen van een raamhor

Ook heeft een raamhor veel voordelen. Ze zijn dus ideaal bij draaikiepramen, sluiten soepel en zijn geschikt voor de extra grote ramen. En om te zorgen dat een raamhor niet teveel opvalt in het interieur is er veel aandacht besteed aan het design. Ze zijn daarom gemaakt met een aluminium frame en kunnen uitgevoerd worden in een vijftal profielkleuren. Ook kun je kiezen uit diverse soorten horrengaas.

Welke raamhor past het beste bij jouw huis?

Een alternatief voor een vast raamhor is een rolhor of inzethor. Welke raamhor het beste past bij jouw huis, is afhankelijk van het type raam, of je de hor ook regelmatig eruit wilt hebben en natuurlijk wat jij zelf prettig vindt.

Advies in raamhorren bij MrWoon in Helmond

Kom eens langs in onze woonwinkel De Greef stoffen in Helmond en we bespreken graag de verschillende raamhorren met je. Ook kun je de diverse opties en soorten horrengaas in onze zaak zelf bekijken en natuurlijk zijn wij er voor je om alle vragen te beantwoorden en je van persoonlijk advies te voorzien. Maar welke raamhor je ook kiest, wij zorgen er sowieso voor dat ze perfect passen doordat we elk raam zelf inmeten waarna de hor op maat gemaakt kan worden.

 

Jouw interieur, onze passie