HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Rolhorren

52

combinaties

Een rolhor is een mooie oplossing, ook voor dakramen.

Klantervaring

“Wij hebben bij De Greef stoffen in Helmond raamdecoratie laten maken en de service was top! Wij zijn er erg blij mee! Goede kwaliteit en na onderzoeken bij andere zaken ook nog eens goedkoper!”

‘Zoek je een oplossing tegen pollen in huis? Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Rolhor, de ideale hor

De rolhor die we in onze woonwinkel in Helmond verkopen, wordt vaak gekozen voor slaapkamers. Het is dan ook een ideale hor om snel een raam af te sluiten voor vliegende insecten en pollen maar dat ook weer zo opengaat, bijvoorbeeld om het dekbed te luchten. Ook voor het dakraam is dit de perfecte hor. Ze zijn met de hand bedienbaar, ook als het grote ramen zijn. En zijn ze hoger geplaatst, dan gebruik je de bijgeleverde trekstang of het trekkoord.

Rolhor voor de slaapkamer…

’s Avonds in de slaapkamer het licht aan doen en ‘s ochtends de kamer goed laten doorluchten zonder dat je pollen of vliegende insecten in de kamer krijgt, dat kan met een rolhor. Hiermee sluit je het raam hermetisch af terwijl er nog voldoende ventilatie mogelijk is. En wil je ’s ochtends even het dekbed buiten hangen, dan rol je hem gemakkelijk omhoog.

… of de dakramen op zolder

Op zolder is het in de zomer vaak erg warm. Dan wil je natuurlijk lekker de ramen open kunnen zetten. Met een rolhor voor het dakraam kan dat ook. Deze hor past prima op dakramen doordat we het tegen het dakbeschot rondom de raamopening plaatsen. En met anti-pollen horrengaas kun je nog steeds heel goed luchten zonder dat je last hebt van pollen of vliegende insecten. Zo heb je met een rolhor het hele jaar een prima nachtrust.

Kies het horrengaas voor jouw rolhor

Wij helpen je graag het juiste horrengaas te kiezen; je hebt bij ons onder andere de keuze uit pollenwerend gaas, handig bij hooikoorts!, en extra transparant gaas. Benieuwd hoe dat eruit ziet, wat de mogelijkheden voor jouw huis zijn en wat de prijzen zijn? Bezoek dan onze showroom aan de Binnendongenstraat 1 in Helmond. Een van onze adviseurs helpt je graag verder voor een offerte op maat.

 

Jouw interieur, onze passie