HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijnen!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Na een bezoek in de winkel in Helmond thuis laten opmeten en eenmaal klaar is alles netjes opgehangen. Blij mee.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen voor elk raam

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn een ideale raamdecoratie voor heel grote ramen en ramen met een afwijkende vorm. Heb je een halfrond raam, een erker, dakraam, lichtkoepel of lichtstraat waar je raamdecoratie voor zoekt? De lichtdoorlatende stoffen van Iso Plissé® zijn tot wel 25% energiebesparend, vlamvertragend én stofwerend. Bij De Greef stoffen in Helmond kun je zien waarom de Iso Plissé® voor elke raam heel geschikt zijn.

Veel kleuren en stoffen mogelijk

Iso Plissé® is beschikbaar in veel kleuren en heel diverse stoffen, en dat is voor de lichtdoorlatende versie niet anders! Dat wil je zelf zien. Onze adviseurs laten je graag alle stoffen zien. Breng daarom een bezoek in onze winkel, daar vind je heel veel stoffen en voorbeelden. Doe je ideeën op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mooi te combineren

Wel daglicht en toch overdag wat privacy? Dan zijn lichtdoorlatende Iso Plissé® ideaal. En wil je overdag ongehinderd naar buiten kunnen kijken of juist alleen op ooghoogte de inkijk verminderen, dan is er het top-down bottom-up systeem. Daarmee zet jij ze vast op de gewenste hoogte. ’s Avonds biedt lichtdoorlatende raambekleding echter niet complete privacy omdat ze wat doorschijnen. Dat los je op door ze te combineren met prachtige overgordijnen. Dit is niet alleen heel praktisch, het geeft jouw interieur ook een rijkere uitstraling en zorgt voor een betere akoestiek.

De bediening van de Iso Plissé® gordijnen bij een dakraam of lichtkoepel

Iso Plissé® zijn erg geschikt voor grote ramen, ramen van ongebruikelijke vormen en hoge ramen zoals in een plafond of lichtkoepel. En natuurlijk moeten ze dan wel makkelijk bediend kunnen worden. Daarom heb je de keus uit diverse bedieningsvormen; handbediend, met stok of greep, of elektrisch. De koorden die de stof ophalen en neerlaten, zijn perfect weggewerkt; ze zitten tussen de honinggraatstructuur van de stof en zijn dus niet zichtbaar. De Iso Plissé® zijn daardoor mooi strak te plaatsen.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Greef stoffen een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert jou hier graag over.

Reiniging

Reinigen is heel eenvoudig; gewoon afvegen met een borstel en als het echt nodig is kunnen de meeste gewassen worden. Volg daarbij wel nauwkeurig het wasvoorschrift en kijk bij de elektrische variant uit met water.

Tegen reflectie

Wanneer je werkt met een beeldscherm of televisie kijkt dan kan lichtinval heel hinderlijk zijn. De semi-transparante Iso Plissé® lossen dit echter heel gemakkelijk op; ze filteren het licht en voorkomen ongewenste lichtreflectie op de schermen.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij De Greef in Helmond

De lichtdoorlatende Iso Plissé® vind je bij De Greef in Helmond. Kom langs en bekijk de gehele collectie, laat je inspireren door ons aanbod in raamdecoratie en krijg natuurlijk persoonlijk interieuradvies. En kies je voor deze mooie raamdecoratie dan meten en plaatsen we deze bij jouw thuis.

 

Jouw interieur, onze passie