HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante plisségordijnen

Semi-transparante plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Bij De Greef stoffen in Helmond hebben ze alles wat ik nodig had, prima service.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Semi-transparante plisségordijnen op maat

Wil je met raamdecoratie zorgen voor voldoende daglicht in huis zonder inkijk? Dan ga je naar De Greef stoffen in Helmond. Met een ruime keus in semi-transparante plisségordijnen vind je bij ons plisségordijnen die geschikt zijn voor allerlei situaties en voor diverse ruimtes; de huiskamer, slaapkamer, de werkkamer en op kantoor. En met het mooie top-down bottom-up-systeem plaats je de plisségordijnen precies op de hoogte die jij wilt, op ooghoogte bijvoorbeeld. Ideaal tegen ongewenste inkijk.

Voldoende privacy, ook met semi-transparante plissés

Natuurlijk bieden semi-transparante plisségordijnen in de avond geen optimale privacy. Als het buiten donker is en binnen licht, dan schijnen nog wel wat door. Toch is dat geen reden om niet voor deze mooie raamdecoratie te kiezen, je combineert ze dan gewoon met mooie overgordijnen! Een combinatie die bovendien ook geluiddempend is waardoor de akoestiek in huis heel aangenaam wordt en daarnaast de warmte isoleert. Wel zo fijn voor de energierekening!

Plooibreedtes

Deze semi-transparante plisségordijnen zijn heel geschikt voor ramen met een smalle glaslat. Ze zijn er namelijk in plooibreedtes van 20 en 32 mm. Ga je voor de robuustere uitstraling, dan kies je de brede plooien in grote ramen. Heb je echter kleinere ramen, dan geven de smalle plooien het een elegant beeld. Ook monteren we plisségordijnen met smalle plooi vaak in draaikiepramen en serres omdat ze daarin passen en te plaatsen zijn met zijgeleiding.

Reflectie in het beeldscherm?

Lichtinval kan heel storend zijn als je veel achter een beeldscherm zit. Maar met semi-transparante plisségordijnen los je dat heel eenvoudig op. Ze belemmeren de meeste lichtinval waardoor hinderlijke reflectie niet meer mogelijk is, ook als ramen op het zuiden liggen. De handige bediening maakt het mogelijk om ze elk gewenst moment precies zo in te stellen als jij wilt. Met de hand, via een draaistang of bedieningsstok of heel gemakkelijk met elektrische bediening.

Speciale coating

In ons assortiment is een ruime keuze in stoffen en zijn er veel ook voorzien van een extra coating. Bijvoorbeeld een weerkaatsende coating die het licht en de warmte weert of die vlamvertragend is.

Plisségordijnen schoonmaken

Heb je geen zin om steeds weer jouw plisségordijnen schoon te moeten maken? Dat is ook niet nodig! Deze gordijnen zijn stofwerend waardoor regelmatig even schoonvegen met een borstel voldoende is. Wil je ze toch een keer wassen? Controleer dan eerst het wasvoorschrift en voorkom dat het water bij de elektronica komt, indien voorzien.

Draaikiepramen? Zonder boren ook mogelijk

De semi-transparante plisségordijnen zijn leverbaar met het handige EasyClick-systeem; een gemakkelijk frame voor draaikiepramen waarmee je de gordijnen zonder boren in het kozijn bevestigt. Het frame wordt d.m.v. magneet- of klikband. Het frame is leverbaar in verschillende RAL-kleuren, is kindveilig en natuurlijk heel mooi afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Greef stoffen een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert jou hier graag over.

Semi-transparante plisségordijnen op maat gemaakt via jouw vakman

Natuurlijk wil je semi-transparante plisségordijnen die perfect op maat gemaakt zijn, dat regelen wij dan ook voor je. Samen maken eerst een keus uit ons ruime aanbod, meten ze nauwgezet in en laten ze vervolgens vakkundig op maat maken. Maar we beginnen natuurlijk met het bepalen van de juiste stoffen. Wij zien je graag in onze winkel!

Jouw interieur, onze passie