HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

301

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

‘Niet alleen voor raamdecoratie kun je bij ons terecht. Ook voor alle andere denkbare stoffen ben je bij ons aan het juiste adres.’

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis.”

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Semi-transparante rolgordijnen, blikdicht

Elk interieur wordt ‘blikdicht’ met semi-transparante rolgordijnen. Zo houdt je nieuwsgierig blikken buiten. Deze rolgordijnen houden licht tegenhouden zonder dat het te donker wordt. Bovendien zorgen ze voor privacy. Functioneel maar vooral ook betaalbaar. Een ideale vorm van raambekleding voor alle ruimtes, te koop bij de specialist, De Greef stoffen in Helmond.

Ideaal voor de woon- en studeerkamer

Semi-transparante rolgordijnen zijn ideaal voor de woon- of studeerkamer. Er komt genoeg daglicht binnen om rustig te lezen of op de computer te werken zonder dat het licht hinderlijk is. En laat de rolgordijnen afwerken met een coating dan zijn ze isolerend en zonwerend. Met deze rolgordijnen kun je dus altijd ongestoord werken of rustig ontspannen.

Onderlatten als bijzondere afwerking

Bij ieder interieur, welke stijl dan ook, past een rolgordijnen. Gewoon door de manier waarop je ze laat afwerken, met mooie onderlatten bijvoorbeeld. Laat je aan de onderkant van de rolgordijnen plaatsen dan geven ze de ruimte meer élan terwijl ze gelijk ook als verzwaringsprofiel dienen en het rolgordijn dus mooi strak laten hangen. Kies uit diverse vormen en kleuren zoals wit, aluminium of ovaal gestoffeerd. Of laat ze afwerken in vlak aluminium, hout of als design lat. Inspirerende voorbeelden daarvan zie je in onze winkel in Helmond. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor je.

Combineren met gordijnen, zeker doen!

Wil je dat het combineren van raamdecoratie behalve mooi ook functioneel is? Dat ze samen zorgen voor een betere akoestiek creëren en ook nog eens meer privacy bieden dan de transparante rolgordijnen dat alleen doen? Combineer ze met mooie overgordijnen. Een aantrekkelijke combinatie die elk interieur meer warmte en sfeer geeft, een mooi contrast biedt en mogelijk is met zowel rustige als heel opvallende kleuren en dessins. Kies bijvoorbeeld voor een effen rolgordijn met gordijnen met een kleurrijk patroon.

Rolgordijnen in dezelfde stof als paneelgordijnen

Als je meerdere vormen van raamdecoratie wilt combineren, kun je ze ook van dezelfde stof op maat laten maken. Zoals bijvoorbeeld rolgordijnen en paneelgordijnen van dezelfde semi-transparante stof. Zo breng je rust en balans in het interieur en heb je mooi passende raamdecoratie voor de ramen in de ruimte.

Advies voor semi-transparante rolgordijnen

De semi-transparante rolgordijnen laten we altijd op maat maken geheel volgens jouw wensen. En voor meer gemak kies je natuurlijk voor de elektrische uitvoering. Daarbij zijn er ook nog verschillende opties voor een cassette, zijgeleiding, kettingen, onderlatten en veel meer. Kom langs in onze winkel en laat je verrassen door het aanbod en advies van een van onze medewerkers. Onze adviseurs maken graag tijd voor je vrij en een vrijblijvende offerte hoort daar ook bij.

 

Jouw interieur, onze passie