HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Na een bezoek in de winkel in Helmond thuis laten opmeten en eenmaal klaar is alles netjes opgehangen. Blij mee.”

‘Met stoffen lamellen filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Stoffen lamellen bij jouw vakman

Textiel staat altijd garant voor warme uitstraling en combineert goed met diverse woonstijlen, in huis of op het werk. Stoffen lamellen zijn een ideale vorm van raamdecoratie voor elke ruimte. En of je nu een stof zoekt in een rustige basiskleur of juist een trendy tint, je vindt het in ons ruime aanbod, net als veel structuur- en screenstoffen. Kom langs in Helmond en laat je inspireren en adviseren.

Warmtewerend en brandvertragende stoffen

Het is mogelijk om te kiezen voor stoffen lamellen met een weerkaatsende coating. Hierdoor wordt zowel het licht en de warmte optimaal geweerd. Deze lamellen zijn dus ideaal als raambekleding voor ramen op de zuidkant van het huis. Ze beperken de warmte die de ruimte binnendringt als de zon op de ramen staat. Wil je zorgen voor een veiliger gevoel omdat je bijvoorbeeld graag kaarsen in het raam zet? Dan is de brandvertragende versie zeker een aanrader.

Stoffen lamellen, ook voor vochtige ruimtes

Wil je lamellen in een vochtige ruimte, dan ligt de keuze voor stof niet voor de hand. En toch kun je ook sommige stoffen lamellen prima in de badkamer of keuken ophangen. Kies dan voor een stof die vocht- en schimmelwerend is.

… en werkplekken

De stoffen van deze lamellen variëren in dikte, weving en coating. Daardoor zijn er transparante stoffen lamellen die maximale lichtinval in de woning bieden maar ook stoffen lamellen die minder licht doorlaten. Hang je ze op bij jouw werkplek dan profiteer je nog steeds van natuurlijk daglicht terwijl je ongehinderd op het beeldscherm kunt kijken.

Verschillende lamelbreedtes

Stoffen lamellen zijn leverbaar in diverse breedtes, o.a. 89, 127 en 250 mm breed. De lamellen van 89 en 127 mm zijn voorzien van een verzwaringsgewicht en een ketting. De lamellen van 250 mm breed worden in een lamelrail geplaatst en ogen als een smal paneelgordijn. Bij deze brede stoffen lamellen zijn veel afwerkingen mogelijk. Zo kun je op horizontale houten latjes laten bevestigen en de lamellen verdelen over meerdere segmenten.

Schoonmaken van stoffen lamellen

Hoe je stoffen lamellen moet schoonmaken varieert per type stof. Sommige kun je reinigen met een zachte borstel, andere met een vochtige doek. En als de stof met de hand wasbaar is dan haal je de lamellen uit de rail en verwijder je de onderketting en verzwaringsplaatjes. Spoel ze na het wassen af met lauw water en hang ze nat terug met de verzwaringslat en onderketting. Er zijn ook stoffen lamellen die machinewasbaar zijn, onze adviseurs van De Greef stoffen in Helmond informeren je graag hierover.

Onze winkel in Helmond, voor veel voorbeelden

Voor vele voorbeelden van stoffen lamellen kom je bij ons langs in onze winkel aan de Binnendongenstraat 1 in Helmond. Onze ervaren vakmensen vertellen je graag alles over deze raamdecoratie en geven natuurlijk persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Zij kunnen je ook vertellen hoe wij je kunnen ontzorgen met het inmeten aan huis, bestellen en plaatsen van jouw gekozen raamproducten.

 

Jouw interieur, onze passie