HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Helmond ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende zonwering.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Transparante paneelgordijnen

Imposant en sfeervol, dat zijn transparante paneelgordijnen. Zeker bij schuifpuien of grote, hoge ramen waarbij deze lichtdoorlatende paneelgordijnen goed tot hun recht komen. Ze zijn leverbaar in hoogtes tot wel 3 meter. De panelen laat je op maat maken in effen, met print, in kleur en verschillende afwerkingsmogelijkheden. Er is dus altijd wel een paneelgordijn dat past in jouw interieur of kantoor, of dat nu strak en modern is of eerder klassiek of landelijk. Kom langs in de winkel van MrWoon Raamdecoratie in Helmond en we laten je ze graag zien!

Warmtewerend en brandvertragend

Paneelgordijnen kunnen worden geleverd in verschillende stoffen, van transparant tot geheel verduisterend. Zoek je een gordijn dat nog voldoende zicht naar buiten biedt en gelijktijdig het licht subtiel filtert? Dan kies je het transparante paneelgordijn. Sommige van deze gordijnen zijn voorzien van een metallic coating die warmtewerend werkt en veel stoffen zijn brandvertragend.

Reiniging

Transparante paneelgordijnen zijn eenvoudig te reinigen. Kies je er een met een teflon coating, dan is de stof al voorzien van een vuilafstotende beschermlaag. Reiniging is bij deze gordijnen heel gemakkelijk, als het al nodig is. Heb je geen coating dan kan er natuurlijk eens een vlek opkomen. Gebeurt dat, probeer het dan te verwijderen met een droge doek of borstel. Ga in ieder geval niet schrobben, hard wrijven of een schoonmaakmiddel gebruiken. Is de vlek of het vuil hardnekkig, kom dan bij ons langs. We bekijken dan de situatie en zorgen voor goed advies.

Combinaties met andere raamdecoratie

Om jouw interieur helemaal af te maken, combineer je de paneelgordijnen met een andere raamdecoratie. Zeker bij transparante paneelgordijnen is een verduisterend rolgordijn een goede optie om ’s avonds toch voldoende privacy te creëren en inkijk te voorkomen. Benieuwd naar de mogelijkheden of andere ideeën? Vraag het dan een van de adviseurs van MrWoon raamdecoratie in Helmond.

Afwerking van transparante paneelgordijnen

Ook transparante paneelgordijnen kunnen verschillend afgewerkt worden. En dat is wel zo prettig, want zo kies je de paneelgordijnen die het beste passen bij jouw interieur. Kies bijvoorbeeld voor houten latjes die je horizontaal op de panelen laat bevestigen of combineer semi-transparante stoffen met transparante delen voor een stijlvol effect. En heb je ook kleine ramen in dezelfde ruimte? Kies dan voor rolgordijnen in dezelfde stof als die van de paneelgordijnen. Al dit soort ideeën doe je op in onze winkel in Helmond en natuurlijk zorgen wij er ook voor dat ze vakkundig op maat voor jou gemaakt worden.

 

Jouw interieur, onze passie