HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen

183

kleuren

Plissé gordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“We hebben verschillende soorten ramen en wisten niet wat er mogelijk was qua raamdecoratie. Gelukkig konden ze mij bij De Greef goed adviseren. Goede keus kunnen maken.”.

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Transparante plisségordijnen

Met transparante plisségordijnen geniet je van een mooie lichtinval in huis. Ze zijn aan te schaffen in wel 180 kleuren. Van een basic tint tot een fel trendkleurtje, kom het bekijken in onze winkel in Helmond. En kom je er zelf niet uit? Dan helpen de adviseurs je een mooie match te maken.

Goede akoestiek, isolatie en sfeer in combinatie met overgordijnen

Elk interieur krijgt een warme en natuurlijke uitstraling met transparante plisségordijnen. En doordat je gemakkelijk door de stof heen kunt kijken, blijft het uitzicht ongehinderd mooi. Wil je ’s avonds meer privacy? Maak dan een mooie combinatie met bijpassende gordijnen. Dit geeft de ruimte niet alleen meer stijl maar zorgt ook voor een betere akoestiek en de warmte wordt ook beter vastgehouden.

Verschillende plooibreedtes

De transparante plisséstoffen zijn verkrijgbaar in plooibreedtes van 20 en 32 mm. Zoek je raamdecoratie voor grote ramen, dan raden we de plooi in XL variant aan omdat dit een robuuster effect geeft. Hebben de ramen juist een smal kozijn, dan is de smalle plooi de beste optie. Een plisségordijn past daar namelijk heel goed in, vandaar dat we deze ook vaak plaatsen bij draaikiepramen en serres.

Extra coating

Verschillende stoffen van de plisségordijnen hebben een extra coating. In onze winkel vind je onder meer plisségordijnen met een weerkaatsende coating die licht en warmte optimaal weren en verschillende gordijnen zijn ook brandvertragend.

Reiniging van transparante plisségordijnen

De transparante plisséstoffen zijn behandeld om het stofwerend te maken. Zo nu en dan schoonvegen met een borstel volstaat dus. Wil je het toch reinigen? Vraag dan advies bij je adviseur van De Greef stoffen in Helmond.

Makkelijk monteren

De plisségordijnen zijn ook beschikbaar met het makkelijke EasyClick-systeem; een handige constructie die zonder boren of schroeven kunnen monteren in bijv. draaikiepramen. Dit systeem is leverbaar in verschillende RAL-kleuren, het is veilig voor kinderen dus ook geschikt voor de kinderkamer en niet onbelangrijk; het is mooi afgewerkt. Daarnaast kun je het frame heel makkelijk losklikken van het raam om de ramen te zemen.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Greef stoffen een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert jou hier graag over.

Transparante plisségordijnen kies je uit bij De Greef stoffen in Helmond

Hebben transparante plisségordijnen ook jouw voorkeur? Kom dan naar onze winkel in Helmond. Wij laten je natuurlijk alle mogelijkheden met deze raamdecoratie zien en kunnen je adviseren wat goed bij jouw interieur staat. En schaf je deze plisségordijnen aan? Dan kunnen wij aan huis inmeten en plaatsen.