HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante rolgordijnen

Transparante rolgordijnen

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“We hebben verschillende soorten ramen en wisten niet wat er mogelijk was qua raamdecoratie. Gelukkig konden ze mij bij De Greef goed adviseren. Goede keus kunnen maken.”

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Transparante rolgordijnen, zacht gefilterd licht

Een transparante rolgordijn is een functionele raamdecoratie die ook nog eens heel mooi combineert met gordijnen. Met deze multifunctionele raambekleding breng je jouw interieur snel in de gewenste sfeer. Kom naar onze interieurzaak in Helmond voor inspirerende voorbeelden en interieuradvies.

Rolgordijnen, esthetisch afgewerkt

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het afwerken van rolgordijnen. Met een mooie cassette of juist zijgeleiding, maar ook met fraaie onderlatten die werken als een verzwaringsprofiel en ervoor zorgen dat het rolgordijn mooi strak hangt. De onderlatten zijn er in verschillende vormen en kleuren, bijvoorbeeld in wit, aluminium of ovaal. Of kies design plat en strak, alles in 1 kleur of in een houten afwerking. Nieuwsgierig? Kom langs in Helmond om alles te bekijken.

Gecombineerd met overgordijnen voor meer privacy en een betere akoestiek

Combineer je rolgordijnen met overgordijnen en creëer meer privacy en een betere akoestiek in de ruimte. Samen maken zij een mooie combinatie. Het geeft elk interieur wat meer warmte en sfeer, breekt de horizontale lijnen van het rolgordijn en als je voor een afwijkende kleur of ander dessin kiest, kan het een mooi contrast vormen. Voor meer rust rond het raam kies je voor een combinatie van bijpassende tinten. Met ons grote assortiment in stoffen, kleuren en afwerking zijn er talloze combinaties mogelijk.

Paneelgordijnen en rolgordijnen van dezelfde stof

Kun je niet kiezen tussen paneelgordijnen en rolgordijnen? Of heb je ramen waar je liever een paneelgordijn voor hangt en in dezelfde ruimte ook ramen waar je juist een rolgordijn voor nodig hebt? Laat ze dan van dezelfde stof maken. Zo combineer je mooi 2 producten in 1 ruimte en stem je de raamdecoratie perfect af op de mogelijkheden en maten van de ramen.

Op maat gemaakte transparante rolgordijnen

Maatwerk, daar zorgen wij voor. De transparante rolgordijnen laten we altijd op maat maken volgens jouw wensen. Er zijn nog meer mogelijkheden. Denk aan elektrisch bedienbaar, in een cassette of met zijgeleiding, het kan. Kom langs in onze winkel in Helmond en we laten je graag de vele opties in kleur, materiaal en afwerking zien. En natuurlijk kun je bij ons rekenen op een persoonlijk en deskundige advies zodat je de juiste producten kiest voor jouw huis.

 

Jouw interieur, onze passie