HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Nooit gedacht dat transparante rolgordijnen zo mooi zouden staan bij mijn overgordijnen. Super combinatie!”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

verduisterende Iso Plissé® gordijnen

In onze winkel in Helmond, vind je verduisterende Iso Plissé® met de befaamde honingraatstructuur. Deze raamdecoratie is heel geschikt voor de meeste ramen; van heel groot tot heel klein maar ook voor serres, dakramen, lichtkoepels en ramen met afwijkende vormen. Het is mooie, handige raamdecoratie die in veel mooie stoffen en kleuren, sommige met een lichte structuur verkrijgbaar is. Ga voor de uitvoering die het beste past bij jouw ruimtes in huis of op kantoor. Wij helpen je graag met advies op maat.

Brede en smalle plooien

Verduisterende Iso Plissé® zijn er in twee plooibreedtes, 32 en 64 mm. Met de brede plooien in een groot raam creëer je een stoere uitstraling. Heb je kleinere ramen of een raam met een smalle glaslat, dan zijn de smalle plooien heel geschikt. Deze smalle Iso Plissé® kun je ook in draai-kiepramen laten monteren. Dat doen we als je dat wilt met het EasyClick-systeem zodat er geen gaten geboord hoeven te worden.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Greef stoffen een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert jou hier graag over.

Mooi te combineren met gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn volledig verduisterend. De koorden lopen door de stof heen en hierdoor zijn de kleine gaatjes voor de koorden die de stof ophalen niet zichtbaar. Dit kan voor overdag waarschijnlijk te donker zijn. In dat geval combineer je dit raamproduct met transparante gordijnen of in-betweens. Zo geef je jouw interieur een persoonlijke touch en heb je ook overdag geen directe inkijk maar wel zorg je wel voor mooi gefilterd licht.

Echt donker, ook bij een lichtkoepel of dakraam

Slaap je op zolder of heb je een lichtkoepel dan kan je nachtrust verstoord kan worden door het vroege ochtendlicht of teveel warmte. Verduisterende Iso Plissé® bieden daarin uitkomst. Ze zijn isolerend en geschikt voor elk type raam waardoor ze de ruimte echt donker maken. De bediening is geen enkel probleem, er is volop keus in gemakkelijke bedieningsvormen zodat je ze altijd op de gewenste hoogte kunt zetten.

verduisterende Iso Plissé® gordijnen schoonmaken

Het schoonmaken van de verduisterende Iso Plissé® is heel gemakkelijk. Doordat ze stofwerend zijn is het voldoende om ze af te stoffen. Wil je ze een keer reinigen, dan kan dat ook bij de meeste stoffen. Vraag bij onze adviseurs wat hiervoor de mogelijkheden zijn.

Altijd op maat gemaakt

Verduisterende Iso Plissé® die niet perfect aansluiten, zijn natuurlijk niet echt verduisterend. Wij kunnen bij u aan huis opmeten en laten ze daarna vakkundig op maat maken. Wil je daar meer over weten of wil je advies op maat? Bezoek onze ruime winkel in Helmond of maak een afspraak voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.

 

Jouw interieur, onze passie