HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1483

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Nooit gedacht dat transparante rolgordijnen zo mooi zouden staan bij mijn overgordijnen. Super combinatie!”

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Madee

Muze

Isola

Mindful

Allium

Isola

Verduisterende gordijnen, echt donker

Met verduisterende gordijnen kun je elke kamer volledig donker maken. Met een voering in verduisteringsstof zorg je voor een geheel verduisterde ruimte. Zonlicht krijgt geen kans meer om door de gordijnen heen te schijnen. En dat is wel zo prettig voor de nachtrust! Wil je daar meer over weten? Vraag het dan aan een van onze adviseurs van De Greef stoffen in Helmond.

Vier soorten verduisteringsstoffen

Van vrijwel elke gordijnstof zijn verduisterende gordijnen te maken. Sommige stoffen zijn van zichzelf al verduisterend maar zijn ze dat niet, dan zijn deze met voering verduisterend te maken. Hiervoor zijn er vier verschillende verduisteringsstoffen:

  • Basic : een verduisteringsstof ter bescherming
  • Molton : biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft de gordijnen een dikke, rijke uitstraling
  • Dimout : een soepele stof die grotendeels verduistert
  • Blackout: een stof die de gordijnen geheel verduisterend maakt

Kies de juiste plooi

Met een voering van verduisteringsstof worden gordijnen wat zwaarder. Toch kunnen ze meestal wel met de gewenste plooi afgewerkt worden; van een strakke enkele plooi tot de trendy Wave-plooi die het gordijn mooi in golven laat vallen. Wat exact mogelijk is in de gordijnstof gevoerd met de gewenste verduistering, en wat natuurlijk het beste staat bij jouw interieur bespreken we graag met jou in onze winkel in Helmond. We maken graag een vrijblijvende offerte.

Meer voordelen

Behalve het donker maken van de betreffende kamer, hebben Toppoint verduisterende gordijnen nog veel meer voordelen. Zoals het weren van de warmte of geluiddemping in ruimtes met stenen vloeren en harde wanden. De akoestiek in je kamer zal zeker verbeteren!

Persoonlijk advies bij De Greef in Helmond

Ook als je thuis al vouwgordijnen of jaloezieën hebt, dan is dat heel goed te combineren met verduisterende gordijnen. Die combinatie geeft jouw interieur namelijk een warme uitstraling en je profiteert gelijk van de voordelen die deze gordijnen bieden. In Helmond staat een team voor je klaar van ervaren adviseurs die graag alle mogelijkheden laten zien.

 

Jouw interieur, onze passie