HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

“We hebben verschillende soorten ramen en wisten niet wat er mogelijk was qua raamdecoratie. Gelukkig konden ze mij bij De Greef goed adviseren. Goede keus kunnen maken.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen, ook elektrisch.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Verduisterende paneelgordijnen

Wil je in de slaapkamer of kinderkamer paneelgordijnen? Dan laat je natuurlijk verduisterende paneelgordijnen op maat maken via De Greef stoffen in Helmond, de woonwinkel waar je alle mogelijkheden ziet in raambekleding en interieurinrichting.

In vele kleuren en diverse dessins

Verduisterende paneelgordijnen klinken misschien erg donker, toch hoeven ze dat helemaal niet te zijn. Deze paneelgordijnen zijn er in vrijwel elk gewenste kleur en in diverse dessins. Van een rustige tint voor in de slaapkamer tot een vrolijk kleurtje voor de kinderkamer, je vindt het in ons ruime assortiment!

Warmte werend voor koele kamers

Jouw slaapkamer moet een aangename temperatuur hebben en dus wil je een stof die de warmte buiten houdt. Dat kan met deze verduisterende paneelgordijnen. Kies voor stoffen met een metallic coating. Deze weerkaatsen licht en warmte. En daarbij zijn er ook nog veel stoffen in een brandvertragende uitvoering, voor een veiliger gevoel in huis.

Eenvoudig schoon te maken

Paneelgordijnen in de slaapkamer hebben doorgaans niet veel te lijden maar ze kunnen natuurlijk wel vies worden. Gelukkig is de reiniging van deze verduisterende paneelgordijnen heel eenvoudig. Vooral als ze met een teflon coating bewerkt zijn, dit is een vuilafstotende laag. In dat geval is het reinigen heel gemakkelijk en vaak zelfs onnodig. Ontbreekt die coating, dan heb je natuurlijk meer kans op vlekken. Zijn er vlekken ontstaan, vraag ons dan om advies.

Sfeervolle combinaties voor de slaapkamer

Met verduisterende paneelgordijnen heb je in een slaapkamer voldoende privacy en geen ongewenste lichtinval. Wil je meer sfeer in de slaapkamer, combineer je dan met bijvoorbeeld transparante gordijnen. Overdag schuif je dan de panelen opzij terwijl de transparante gordijnen het licht zacht filteren en de directe inkijk belemmeren. Je kunt ook transparante met verduisterende paneelgordijnen combineren als je ze voor elkaar kunt schuiven, vraag ons hoe je dit kunt realiseren.

Persoonlijk advies bij onze winkel in Helmond

Voor echt mooie verduisterende paneelgordijnen die perfect passen in jouw interieur, laat je ze natuurlijk op maat maken in de stof en kleursamenstelling die jij wilt. Wil je zien welke mogelijkheden er zijn en hoor je graag van de vakman wat er mogelijk is? Dan zijn wij er om jou te helpen. Met persoonlijk advies van onze ervaren adviseurs maak je zeker de juiste keus. Maak vrijblijvend een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd om je te informeren en een offerte op te stellen.

Jouw interieur, onze passie