HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Online kon ik niet echt mijn keus maken. In Helmond ben ik goed geholpen, ik wist niet dat er zoveel keus was, dat heb ik online niet gevonden. Heb nu reuze plezier van mijn plisségordijnen.”

‘Ga je voor een stoere, robuste look? Kies dan voor de XL plissé. Deze heeft een plooidiepte van 5 cm en staat heel mooi bij hoge ramen.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Verduisterende plisségordijnen perfect voor dakramen

Is het in jouw slaapkamer echt donker als jij dat wil? Wel als je kiest voor verduisterende plisségordijnen bij de vakman in Helmond: De Greef stoffen. In ons assortiment vind je prachtige uitvoeringen en alle plisségordijnen zijn ook heel geschikt voor draaikiepramen, dakramen en lichtkoepels. Vanaf nu dus nooit meer last van ongewenste lichtinval, waar de ramen zich in jouw slaapkamer ook bevinden!

Licht en privacy met verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen sluiten het licht radicaal buiten. Ideaal dus voor de slaapkamer en kinderkamer maar zeker ook geschikt voor de huiskamer. Alleen wil je die overdag natuurlijk niet helemaal afsluiten voor het daglicht, daarom is het goed te weten dat je ze ook in het midden kunt fixeren met het top-down-systeem. Zo blokkeer je ongewenste inkijk. Of je combineert ze met ragfijne transparante gordijnen. Die filteren het licht, zijn geluiddempend en geven meteen extra sfeer in jouw interieur.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Greef stoffen een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert jou hier graag over.

Bij De Greef stoffen in Helmond, verduisterende plisségordijnen met smalle én brede plooien

Voor welk type raam je ook verduisterende plisségordijnen zoekt, bij De Greef stoffen in Helmond vind je passende raamdecoratie. Bijvoorbeeld voor de dakramen op zolder zodat dat een mooie slaapkamer wordt. Deze verduisterende plisségordijnen zijn namelijk beschikbaar in smalle plooien van 20 mm waardoor ze ook op de smalle glaslijsten van die ramen passen. Heb je juist grote raampartijen? Dan adviseren wij je de robuustere uitvoering met een plooi van 32 mm.

Voor de studeer- en werkkamer

Licht in het beeldscherm is uitermate storend, maar je wilt de werk- of studeerkamer overdag natuurlijk niet helemaal donker maken met een verduisterend plisségordijn. Toch is dit gordijn in de studeer- of werkkamer een prima optie. Ze zijn immers ook halverwege het raam te fixeren zodat het licht en de inkijk deels geblokkeerd worden. Of je combineert ze met in-between gordijnen die het licht mooi filteren.

Licht- en warmteweerkaatsend

De coatinglaag is een extra voordeel van deze plisségordijnen. Die weerkaatst het licht én de warmte waardoor de ruimte nooit te warm zal worden. En ook als je een vlamvertragend gordijn wilt, heb je in ons assortiment volop keus.

Stofwerende plisségordijnen

De plisségordijnen blijven natuurlijk niet altijd net zo schoon als toen ze opgehangen werden. Toch hoef je ze niet steeds weer te wassen want ze zijn stofwerend gemaakt. Regelmatig afvegen met een borstel is al voldoende. Wil je ze toch een keertje wassen? Dan kan dat meestal wel maar check wel vooraf het wasvoorschrift en bij elektronisch bediende plisségordijnen zorg je ervoor dat het water niet bij de elektronica komt.

Verduisterende plisségordijnen op maat gemaakt door jouw vakman in Helmond

Wil jij ook verduisterende plisségordijnen voor jouw slaapkamer of werkkamer? Kom dan naar onze winkel in Helmond en laat je inspireren door de vele keuzes in kleur, materiaal en uitvoering. We vertellen je alles vertellen over de bediening, hoe we ze kunnen monteren zonder te boren en natuurlijk hoe we ze voor jou op maat maken nadat ze eerst vakkundig zijn ingemeten. Tot snel.

 

Jouw interieur, onze passie