HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“We hebben verschillende soorten ramen en wisten niet wat er mogelijk was qua raamdecoratie. Gelukkig konden ze mij bij De Greef goed adviseren. Goede keus kunnen maken.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Verduisterende rolgordijnen, echt donker

Met verduisterende rolgordijnen kun je iedere kamer echt donker maken, wel zo prettig voor jouw nachtrust of die van de kinderen! Wil je advies hierover? Onze adviseurs van De Greef stoffen in Helmond maken graag tijd voor je klaar.

Uitgebreid aanbod

De hoeveelheid licht die doorgelaten wordt, wordt bepaald door de stof van het rolgordijn. Door verschil in weving, dikte en coating is een rolgordijn van zichzelf al verduisterend of slechts ten dele. Het aanbod in verduisterende rolgordijnen is in onze collectie echter heel uitgebreid. Er is altijd een passend rolgordijn dat perfect aansluit bij jouw interieur.

Veel voordelen

Verduisterende rolgordijnen hebben naast het weren van licht nog veel andere voordelen. Zo zijn er ook een aantal stoffen die brandvertragend zijn. Ideaal dus als je ’s avonds graag nog wat kaarsen brandt en privacy wenst. Warmte weren kan ook, kies dan voor een stof met een thermische coating. Heel handig; sommige zijn voorzien van een vuilafstotende coating zodat het schoonmaken zeer eenvoudig is.

Combineer met andere raamdecoratie

Het blokkeren van het licht is ’s avonds natuurlijk fijn maar ook ‘s ochtends vroeg als je graag wilt uitslapen. Overdag wil je natuurlijk wel natuurlijk licht in huis maar geen nieuwsgierige blikken. Combineer verduisterende rolgordijnen dan met een andere soort raamdecoratie, zoals met transparante gordijnen of paneelgordijnen. Of je nu een retro, landelijk of juist stoer of stijlvol interieur hebt, wij hebben altijd de juiste maatwerk oplossing. Kom eens langs in Helmond en we laten je de vele voorbeelden zien!

Geluiddempend en licht filterend

Het combineren van rolgordijnen met gordijnen zorgt ook voor geluiddemping, wel zo prettig is voor de akoestiek. Bovendien filteren transparantie gordijnen subtiel het daglicht wat een aangenaam licht overdag geeft en waardoor rustig lezen, TV kijken of werken achter de laptop heel goed mogelijk is.

Alle mogelijkheden bij jouw lokale specialist

Kom eens kijken in onze winkel in Helmond en laat je adviseren. Van stoffen tot techniek en van ideeën tot voorbeelden, de ervaren adviseur in onze winkel kan het je allemaal laten zien, je erover informeren en een vrijblijvende offerte op maat het voor je maken. Graag tot ziens.

 

Jouw interieur, onze passie