HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen, prachtig voor de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Helmond ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Verduisterende vouwgordijnen voor privacy

Verduisterende vouwgordijnen geven jouw interieur een bijzonder uitstraling. Ze creëren zowel warmte als sfeer en bieden ook veel privacy, weren de warmte en dempen het geluid. Een ideale vorm van raambekleding dus. Met hulp van de adviseurs in onze winkel in Helmond vind je die vouwgordijnen die perfect in jouw huis passen.

Voering van verduisterende stof

De weving van sommige stoffen is van zichzelf al zo dicht dat ze geen licht doorlaten. Maar valt jouw keus op een stof die wat transparanter is? Dan laat je deze gewoon voeren met een verduisterende stof. Wat je ook kiest, je kunt ze altijd op maat laten maken waarbij het natuurlijk wel belangrijk is dat de voering past bij de stof van het vouwgordijn zelf. Zo moet de krimptolerantie gelijk zijn wil je deze later kunnen reinigen. Wij weten precies wat daarin mogelijk is en zullen je daar ook goed in adviseren.

Klassiek, neutraal, trendkleuren, alles kan

Ook bij verduisterende vouwgordijnen is er een grote keus in stoffen, kleuren en dessins. Van de bekende rustige basiskleuren tot felle trendkleuren. Of je nu een vouwgordijn zoekt voor de slaapkamer, kinderkamer of als basis voor de huiskamer, je vindt altijd de passende stof in onze ruime collectie in de winkel in Helmond.

Mooi gecombineerd met gordijnen

Met verduisterende vouwgordijnen weer je het licht en de warmte maar als je ook overdag daglicht in huis wilt, dan heb je waarschijnlijk last van inkijk. Om dit te voorkomen kun je ze combineren met mooie transparante gordijnen in een bijpassende of juist contrasterende tint. Samen bieden ze sfeer en voldoende privacy op elk moment van de dag. Bovendien filteren de gordijnen het licht en zorgen ze voor een extra geluiddemping waardoor de akoestiek in de ruimte zeker zal verbeteren.

Verduisterende vouwgordijnen: op maat gemaakt

Heb je een keus kunnen maken, dan laten wij de verduisterende vouwgordijnen altijd op maat maken. Zo heb je altijd raamdecoratie die perfect passend is. En doordat het maatwerk is, is de afwerking ook altijd uitstekend. Zo zorgen de vakmensen in het atelier ervoor dat de baleinen aan de kleur worden aangepast en dat bij een doorlopend dessin het lint aan de achterzijde komt zodat het dessin niet wordt onderbroken.

Vraag onze vakmensen om advies over verduisterende vouwgordijnen

Onze ervaren adviseurs geven je graag persoonlijk en deskundig advies waarbij we kijken naar jouw woonwensen, interieurstijl en de mogelijkheden van het huis. Maak vrijblijvend een afspraak en bezoek ons dan aan de Binnendongenstraat 1 in Helmond. Tot ziens!

 

Jouw interieur, onze passie