HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Onze showroom


Klantervaring

“Bij De Greef stoffen in Helmond ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Onze openingstijden:

ma: 13:00 – 17:30
di t/m vr: 09.30 – 17.30
za: 09.30 – 16.30

Vouwgordijnen kunnen altijd

Vouwgordijnen passen bij de stijl die jij thuis hebt, modern, klassiek, romantisch of juist landelijk. Met onze vouwgordijnen zijn alle stijlen mogelijk! Kom langs bij De Greef stoffen in Helmond en we helpen je graag kiezen welke stof, kleur en dessin jij het mooiste vindt voor bij jouw in huis.

Kwaliteit en gemak

De vouwgordijnen die je bij ons op maat kunt laten maken zijn van Toppoint en van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn zorgvuldig afgewerkt met blind gezoomde zijzomen, stevige aluminium baleinen die niet doorbuigen en net als de gebruikte garens zijn afgestemd op de kleur van de stof. Door de toegepaste ophaaltechniek kunnen we vouwgordijnen leveren van wel 3,20 meter hoog en 5 meter breed. De handbediende exemplaren worden met een sterke rvs ketting geleverd maar elektrisch bediend hoort ook tot de mogelijkheden.

Veel opties voor licht en privacy

Vouwgordijnen bieden veel mogelijkheden qua lichtinval en privacy. Zo kun je ze in een transparante of blikdichte (semi-transparante) stof laten maken zodat ze het licht mooi filteren en overdag de inkijk hinderen. Of je laat de stof voeren met een verduisterende voering. Dat is ideaal voor het slaapkamerraam.

Combineer met overgordijnen

Transparante vouwgordijnen zijn overdag prachtig maar bieden ’s avonds wil je natuurlijk minder inkijk. Maak dan een mooie combinatie met overgordijnen die je laat voeren met een verduisterende stof. In onze winkel in Helmond adviseren je graag en zie je direct de vele stoffen, kleuren en dessins. Zo maken we de perfecte combinatie voor jouw interieur!

Vouwgordijnen, voor elk type raam

In elk raam en bij elke vensterbank, vouwgordijnen zijn hierbij heel geschikt voor als raamdecoratie. Dankzij de kwalitatieve stoffen die gebruikt worden, voorkomen ze ook veel warmteverlies via de ramen wat weer gunstig is voor de energiekosten. Het belangrijkste om vouwgordijnen te kiezen is toch wel dat ze sfeermakers in elk interieur zijn.

Reiniging

Stoffen vouwgordijnen reinig je eenvoudig zelf. Laat ze volledig naar beneden zakken en verwijder de baleinen en de verzwaringslat. Vervolgens verwijder je de stof van het systeem en maak je het schoon conform het wasvoorschrift. Volg de instructies van dit label nauwgezet om krimp te voorkomen. Na het reinigen plaats je het nog vochtige gordijn terug op het klittenband en breng je de baleinen en verzwaringslat weer aan. Laat het vouwgordijn volledig drogen. Let wel op: zolang de stof nog vochtig is mag het vouwgordijn niet opgetrokken worden!

Vouwgordijnen bij De Greef stoffen in Helmond

Natuurlijk wil je wel vouwgordijnen die heel goed passen bij jouw interieur. En daarom geven wij persoonlijk advies en de vouwgordijnen worden altijd op maat gemaakt. Graag tot ziens in onze winkel in Helmond. Van persoonlijk advies tot vakkundig inmeten en plaatsen, wij regelen het voor je.

 

Jouw interieur, onze passie