ben je er al uit?

Onze beoordeling

Hordeur

Ideale combinatie met huisdieren en kinderen

Hordeur voor elk type deur, ook de extra grote deuren

Wil je de deuren in jouw huis voorzien van een hordeur? Dan kan dat natuurlijk! Wij maken horren op maat en hebben ze voor elk type deur en in elke gewenste variant. Ook voor heel brede deuropeningen of juist hele hoge. En doordat alles op maat gemaakt wordt, sluiten ze altijd perfect en veroorzaken ze geen beschadigingen aan de kozijnen. De specialist bij jou in de buurt kan je elk type laten zien en uitleggen wat de voordelen zijn en hoe het werkt. En natuurlijk adviseren welke het beste past bij jou in huis.

De collectie hordeuren van MrWoon voldoet aan de volgende kenmerken:
 • Insecten werend
  Insecten werend
 • Keukens
  Keukens
 • Kindveilig
  Kindveilig
 • Pollen werend
  Pollen werend
 • Vochtige ruimtes
  Vochtige ruimtes
Horren gaas horren op maat

Plissé hordeur met extra sterk horrengaas

Een sterke, functionele oplossing is de plissé hordeur. Deze kan op vrijwel elke deur gebruikt worden. De plissé hordeur neemt weinig ruimte in beslag doordat het eenvoudig netjes opzij schuift als je het niet gebruikt of de buitendeur dicht hebt. En schuif je het maar een stukje opzij, dan klapt het niet ineens dicht maar blijft het gewoon stevig staan. Het horrengaas is geplisseerd wat ervoor zorgt dat dit gaas veel sterker is dan vlak horrengaas.

Pendelhordeur

Pendelhordeur, ideaal met kinderen of huisdieren

Heb je kinderen of lopen er bij jou thuis huisdieren rond? Dan is de pendelhordeur de beste optie. Deze kan namelijk naar beide kanten openen en sluit vervolgens weer vanzelf. Wel zo handig want zo voorkom je dat de kinderen nog eens door de hor rennen of dat de hond of kat niet naar buiten of naar binnen kan. Bij huisdieren is het wel aan te raden om de pendelhordeur te voorzien van huisdierengaas. Dit horrengaas is extra sterk en daardoor beter bestand tegen de scherpe nagels van huisdieren.

hordeur hor voor schuifpui

Scharnierende hordeur

Wil je een hordeur die net zo werkt als een gewone deur maar die niet naar beide zijden openklapt? Dan kies je voor de scharnierende versie. Deze lijkt op de pendelhordeur maar gaat maar naar een zijde open. Ook deze oplossing kan met elk soort horrengaas worden gemaakt zoals extra transparant gaas (TTA-gaas) en pollenwerend gaas.

hordeur schuifpui

Schuifhordeur, voor grote deuropeningen

De naam zegt het al; deze oplossing is geschikt voor grote deuropeningen zoals bij een schuifpui. De schuifhordeur kan tot 2 meter breed en wel 3 meter hoog worden gemaakt. En is de deuropening groter? Dan laten we de twee deuren naar elkaar toe sluiten. De schuifhordeur kan volledig naar jouw wensen worden samengesteld.

hordeur schuifpui

Hordeur op maat gemaakt

Voor de perfecte hor heb je maatwerk nodig. En dat leveren wij dan ook. Wil je weten welk type hor het beste past bij jouw situatie en wat er precies mogelijk is? Ga dan naar jouw lokale specialist voor advies op maat. Ook het inmeten en plaatsen van de deuren verzorgt de specialist voor je.

Verkooppunt vinden bij jou in de buurt?

Horren in elke maat

In onze showrooms hebben wij een zeer brede horren collectie voor zowel ramen als deuren. Door deze ruime keuze kan het een uitdaging zijn om te achterhalen welke hor het best bij je wensen past. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze.


Stuur ons je wensen