HIER TE KOOP

Hordeuren

36

kleuren

Ik adviseer een plissé horgordijn voor een mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Hordeur voor elk type deur, ook de extra grote deuren

Wil je de deuren in jouw huis voorzien van een hordeur? Dan kan dat natuurlijk! Wij maken horren op maat en hebben ze voor elk type deur en in elke gewenste variant. Ook voor heel brede deuropeningen of juist hele hoge. En doordat alles op maat gemaakt wordt, sluiten ze altijd perfect en veroorzaken ze geen beschadigingen aan de kozijnen. De specialist bij jou in de buurt kan je elk type laten zien en uitleggen wat de voordelen zijn en hoe het werkt. En natuurlijk adviseren welke het beste past bij jou in huis.

Plissé hordeur met extra sterk horrengaas

Een sterke, functionele oplossing is de plissé hordeur. Deze kan op vrijwel elke deur gebruikt worden. De plissé hordeur neemt weinig ruimte in beslag doordat het eenvoudig netjes opzij schuift als je het niet gebruikt of de buitendeur dicht hebt. En schuif je het maar een stukje opzij, dan klapt het niet ineens dicht maar blijft het gewoon stevig staan. Het horrengaas is geplisseerd wat ervoor zorgt dat dit gaas veel sterker is dan vlak horrengaas.

Pendelhordeur, ideaal met kinderen of huisdieren

Heb je kinderen of lopen er bij jou thuis huisdieren rond? Dan is de pendelhordeur de beste optie. Deze kan namelijk naar beide kanten openen en sluit vervolgens weer vanzelf. Wel zo handig want zo voorkom je dat de kinderen nog eens door de hor rennen of dat de hond of kat niet naar buiten of naar binnen kan. Bij huisdieren is het wel aan te raden om de pendelhordeur te voorzien van huisdierengaas. Dit horrengaas is extra sterk en daardoor beter bestand tegen de scherpe nagels van huisdieren.

Scharnierende hordeur

Wil je een hordeur die net zo werkt als een gewone deur maar die niet naar beide zijden openklapt? Dan kies je voor de scharnierende versie. Deze lijkt op de pendelhordeur maar gaat maar naar een zijde open. Ook deze oplossing kan met elk soort horrengaas worden gemaakt zoals extra transparant gaas (TTA-gaas) en pollenwerend gaas.

Schuifhordeur, voor grote deuropeningen

De naam zegt het al; deze oplossing is geschikt voor grote deuropeningen zoals bij een schuifpui. De schuifhordeur kan tot 2 meter breed en wel 3 meter hoog worden gemaakt. En is de deuropening groter? Dan laten we de twee deuren naar elkaar toe sluiten. De schuifhordeur kan volledig naar jouw wensen worden samengesteld.

Hordeur op maat gemaakt

Voor de perfecte hor heb je maatwerk nodig. En dat leveren wij dan ook. Wil je weten welk type hor het beste past bij jouw situatie en wat er precies mogelijk is? Ga dan naar jouw lokale specialist voor advies op maat. Ook het inmeten en plaatsen van de deuren verzorgt de specialist voor je.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon

Pendel hordeur